شماری از پایتخت‌نشینان، با شکایت از پرچوی‌های برق در روزهای پسین، می‌گویند که در شبانه‌روز تنها چهار ساعت به برق دست‌رسی دارند و این وضعیت، آن‌ها را با دشواری‌های زیادی روبه‌رو کرده است.

وهاب، باشنده‌ی شهرنو کابل، می‌گوید که به دلیل گرم‌شدن هوا و افزایش پرچوی‌های برق، ناچار شده برای مراقبت از بیمارش، سولر خریداری کند.

او می‌افزاید: «برق هیچ نیست. آدم را خیلی جگرخون می‌کند. این را به نیست حساب کن. چه رقم برق است؟ چند ساعتی می‌آید که به درد نمی‌خورد. برای ما بسیار مشکل است، در خانه مریض داریم.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

خالد، باشنده‌ی شاه‌شهید شهر کابل، نیز می‌گوید در حالی که به دلیل گرم‌شدن هوا، نیاز به برق بیش‌تر شده؛ اما ساعت‌هایی که به برق دست‌رسی دارد، کاهش یافته است.

او می‌افزاید که در روز، تنها چهار یا پنج ساعت به برق دست‌رسی دارد. «از یک طرف گرمی و از طرف دیگر بی‌برقی، برای ما بسیار مشکل ایجاد کرده. باید برق باشد تا مردم از سردکننده‌ها استفاده کنند و تاثیر گرمی کم‌تر شود.»

همین گونه، قسیم، خوراکه‌فروش در کارته‌ی نو شهر کابل، می‌گوید که این روزها، بخشی از درآمدش را برای فراهم‌کردن برق‌ مورد نیاز دکانش هزینه می‌کند.

او می‌افزاید: «سابق خوب بود؛ اما در چند روز گذشته خیلی برق کم شده. در کنار خراب‌شدن میوه و دیگر خوراکی‌ها، وقتی انرژی را به مشتری می‌دهیم، نمی‌گیرد و می‌گوید که گرم است. یخچال ما خاموش است.»

سلام‌وطندار را در تویتر دنبال کنید

شرکت برق‌رسانی افغانستان (برشنا)، هشدار می‌دهد که به دلیل گرم‌شدن هوا و افزایش استفاده‌ی شهروندان از برق، ممکن در روزهای پیش رو، پرچوی‌های برق از این هم بیش‌تر شود.

حکمت‌الله میوندی، سخن‌گوی برشنا، به سلام‌وطندار می‌گوید: «درجه‌ی حرارت در حال بلندرفتن است. در کنار این، منابع آب، به اندازه‌ای نیست که در گذشته بود. آب کم شده. در بخش تولید انرژی هم تغییرات آمده؛ به همین دلیل پرچوی زیاد شده. ما از منابع داخلی خود استفاده‌ی اعظمی را کردیم. اگر استفاده از برق کنترل نشود، پرچوی‌ها افزایش خواهد یافت.»

شرکت برق‌رسانی افغانستان، می‌گوید که اکنون، تنها می‌تواند ۷۰ تا ۷۵ درصد برق مورد نیاز باشندگان کابل را فراهم کند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: