شماری از باشندگان کابل با شکایت از افزایش پرچوی برق، می‌گویند که از چند روز به این سو بیش‌تر از ۱۰ ساعت در شبانه‌روز به برق دست‌رسی ندارند. امین، مالک یک کارگاه خیاطی در شهرنو کابل، با شکایت از پرچوی برق،‌ می‌گوید که به دلیل دست‌رسی‌نداشتن به برق، روزانه شش ساعت چرخ‌های خیاطی‌اش از حرکت می‌ماند.

او، می‌افزاید که این وضعیت، سبب شده است روزانه از دوختن بیش‌تر از ۲۰ دست لباس پس بماند. امین، می‌گوید: «در این دو روز، شش ساعت کاری ما برق نداریم و تنها در همین دو عید ما می‌توانیم کار کنیم و با کار بیش‌تر می‌توانیم قرض‌های خود را پرداخت کنیم و اگر این گونه ادامه یابد، نمی‌توانیم در این عید هم کار خود را بیش ببریم.»

سلام‌وطندار را در تویتر دنبال کنید

احمدفهیم، دیگر باشنده‌ی کابل، می‌گوید که در یک شبانه‌روز، بیش‌تر از ۱۰ ساعت به برق دست‌رسی ندارد؛ چیزی که سبب شده است نتواند برای نگه‌داری از کودکانش، خانه را سرد نگه دارد.

او می‌افزاید: «قسمی که در خانه بودیم و پرسان کردیم، در خانه از هشت تا ۱۰ ساعت برق نداریم و ما در بلاک زندگی می‌کنیم و به دلیل پرچوی برق، به آب دست‌رسی نداریم.»

در همین حال، مسئولان در شرکت برق‌رسانی افغانستان (برشنا)، می‌گویند که به دلیل افزایش تقاضای باشندگان کابل به برق، پرچوی‌ نیز بیش‌تر شده است.

حکمت‌الله میوندی، سخن‌گوی برشنا، به سلام‌وطندار می‌گوید که هم‌اکنون این شرکت تنها می‌تواند ۷۰ تا ۷۵ درصد برق مورد نیاز پایتخت‌نشینان را فراهم کند.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

سخن‌گوی برشنا، می‌افزاید: «به اندازه‌ای که برق در نظر گرفته شده، تقاضا بیش‌تر است و به دلیل این که ساحات برق‌دهی لین‌ها خراب نشود و ترانسفرمرهای شان از بین نرود، ما پرچوی‌های برق را وضع می‌کنیم.»

بر اساس آمار شرکت برق‌رسانی افغانستان، اکنون برای برق‌رسانی به باشندگان پایتخت، به بیش از ۴۲۲ مگاوات برق نیاز است؛ اما این شرکت تنها می‌تواند ۳۲۴ مگاوات آن را در شبانه‌روز تأمین کند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: