مسئولان شفاخانۀ انتانی شهر کابل از افزایش شمار مبتلایان به بیماری تب خون‌دهنده (کانگو) در کشور خبر می‌دهند. به گفتۀ مسئولان، در جریان سه ماه گذشته ۱۲۵ بیمار مشکوک به تب کانگو ثبت شده است که از این میان ۲۵ تن آنان جان داده‌اند.

آنان با توجه به فرارسیدن عید قربان و فصل گرما، نگران گسترش این بیماری‌اند و از مردم می‌خواهند که حفظ‌الصحه و وقایه را مراعات کنند.

فریدالله عمری، ترینر متخصص در شفاخانۀ انتانی شهر کابل، به سلام‌وطندار می‌گوید: «از اول حمل تا امروز حدود ۱۲۵ نفر بستر داریم، از این میان دست‌کم ۶۰ درصد تاکنون مثبت تشخیص شده‌اند و از جمع‌شان ۲۰ تا ۲۵ نفر فوت کرده‌اند.»

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

مسئولان شفاخانۀ انتانی هرچند از رسیدن امکانات صحی از سوی سازمان صحی جهان خبر می‌دهند؛ اما از کم‌بود خون به‌ویژه گروپ‌های خون‌ منفی و صفر شکایت دارند. مبتلایان به بیماری تب کانگو هم‌ از دست‌رسی‌نداشتن به خون نگرانی دارند و خواهان رسیده‌گی به این مشکل‌اند.

محمدآغا، یک تن از بیماران مبتلا به تب کانگو که در شفاخانۀ انتانی بستری‌ست، به سلام‌وطندار می‌گوید: «بانک خون به ما خون نداد، ما با مشکل زیاد از مردم و از دوستان خون تهیه کردیم، خون خیلی به سختی به ما پیدا شد.»

محمداسماعیل، یک تن دیگر از بیماران مبتلا به تب کانگو که در شفاخانۀ انتانی بستری‌ست، نیز می‌گوید: «ده روز پیش نرمال به کارهای دهقانی‌ام می‌رسیدم، بدنم سرد شد و به شفاخانه مراجعه کردم. بیمار شده بودم، حالا در این‌جا بستری‌ام.»

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

خواستیم دربارۀ جزئیات بیش‌تر بیماری تب کانگو در کشور و تدابیر وزارت صحت عامه برای جلوگیری از گسترش بیش‌تر این بیماری، دیدگاه مسئولان این وزارت را داشته باشیم؛ اما موفق نشدیم.

گفتنی‌ست که بیماری تب کانگو از طریق حشرۀ کنه به انسان، از حیوان به انسان و از انسان به انسان منتقل می‌شود.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: