شماری از باشند‌گان «شهرک مهاجرین» در شهر فیروزکوه، مرکز غور، از دست‌رسی‌نداشتن به آب آشامیدنی شکایت دارند.

آن‌ها، می‌گویند که به دلیل خشک‌سالی‌های پی‌هم و کاهش سطح آب‌های زیرزمینی، تمامی چاه‌های آب در بخش‌هایی از این شهرک خشکیده اند.

محمدشریف، باشنده‌ی شهرک مهاجرین در غور، می‌گوید که ناچار است برای تهیه‌ی آب آشامیدنی مورد نیاز خانواده‌اش، روزانه مسیر طولانی را طی کند.

سلام‌وطندار را در تویتر دنبال کنید

او می‌افزاید: «ما مردم همی پشته بسیار زیاد دچار مشکل آب هستیم. ۱۰ سال می‌شود که در همین جا زندگی می‌کنیم و همین مشکلات آب را داریم. بعضی وقت‌ها می‌رویم از دریا آب می‌آوریم که آن هم نمی‌شود. خیلی به عذابیم.»

محمدابراهیم، دیگر باشنده‌ی این شهرک، می‌گوید که برای تأمین آب، روزانه تا دو کیلومتر راه را پیاده می‌رود‌. او می‌افزاید:«از دولت و نهادهای کمک‌کننده می‌خواهم که به ما آب برسانند. ما صددرصد به آب ضرورت داریم. تنها من نیستم، تمام مردم به آب ضرورت دارند.»

باشند‌گان بخش‌های دیگری از شهرک مهاجرین، با شکایت از کم‌آبی، می‌گویند آبی که با لوله‌کشی توسط یک شرکت خصوصی به محل شان انتقال داده شده، نوبتی است و برای آن‌ها بسنده نیست.

عبدالکریم، دیگر باشنده‌ی شهرک مهاجرین، می‌گوید: «آب به نوبت است. تقریباً ۱۰ تا ۱۵ روز یک بار آب می‌آید و بسیار ضعیف. همین را اگر کسی کمک کند، ثواب می‌شود و مردم از مشکل و بدبختی خلاص می‌شوند. حتا در دریای هریرود هم آب نمانده است.»

باشندگان شهرک مهاجرین، هم‌چنان می‌گویند که مشکل کم‌آبی در این شهرک را بارها با مسئولان حکومت پیشین و امارت اسلامی شریک کرده اند؛ اما به گفته‌ی آن‌ها، هنوز هیچ توجه و رسیدگی نشده است.

مسئولان در ریاست احیا و انکشاف دهات غور، می‌گویند که تلاش دارند در هم‌آهنگی با مؤسسه‌های کمک‌کننده، به مشکل باشندگان شهرک مهاجرین رسیدگی کنند.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

ذبیح‌الله غوثی‌زاده، مسئول بخش رسانه‌های ریاست احیا و انکشاف دهات غور، می‌گوید که استفاده‌ی نادرست باشندگان از آب، سبب کم‌آبی و ایجاد مشکلات اجتماعی در میان آن‌ها می‌شود.

او می‌افزاید: «ریاست احیا و انکشاف دهات مطابق با مسئولیت‌هایی که دارد، موضوع را با همه مؤسسه‌ها، دونرها و حکومت در جریان گذاشته و مشکلات مردم را طی پیشنهادات جداگانه روان کرده است. پلان داریم که در سطح غور تطبیق و ان‌شاءالله تا جایی مشکلات مردم رفع شود.»

گفتنی است که در شهرک مهاجرین غور، بیش از یک هزار خانواده زندگی می‌کنند که همه با مشکل نبود آب آشامیدنی روبه‌رو اند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: