شماری از باشنده‌گان نیمروز می‌گویند، هر باری که به شفاخانۀ ولایتی زرنج و مرکزهای درمانی این ولایت مراجعه می‌کنند، در کنار رسیده‌گی‌نشدن به بیماران‌شان از سوی پزشکان، هم‌چنان تمام داروی مورد نیاز بیماران‌شان را خود از داروخانه‌های شهر خریداری می‌کنند.

خالد ۲۸ ساله، باشندۀ نیمروز، برادر خُردش را برای درمان به شفاخانۀ ولایتی شهر زرنج، مرکز این ولایت آورده است. او از بی‌انگیزه‌‌گی پزشکان و نبود دارو در این شفاخانه انتقاد می‌کند و می‌گوید که پزشکان هیچ‌ علاقه‌‌یی به درمان بیماران ندارند.

سلام‌وطندار فارسی را در تلگرام دنبال کنید

خالد می‌افزاید که بیمارداران مجبور اند تمام داروی مورد نیاز بیماران‌شان را از داروخانه‌های شهر خریداری کنند.

فعالان مدنی در نیمروز نیز از وضعیت بد صحی در این ولایت ابراز نگرانی می‌کنند و از مسئولان محلی و مرکزی امارت اسلامی و هم‌چنان سازمان صحی جهان می‌خواهند که به مشکلات بخش صحی در نیمروز توجه جدی کنند تا از فروپاشی سیستم صحی افغانستان پیش‌گیری شود.

علی‌احمد عثمانی، از فعالان مدنی نیمروز می‌گوید، «مشکلات واقعاً چالش‌برانگیز است. یکی از مشکلات کم‌بود ادویه در شفاخانۀ ولایتی نیمروز است و این سبب شده است که واقعاً مردم با مشکلات زیادی روبه‌رو شوند؛ چون اقتصاد مردم خیلی ضعیت است و توان خریدن ادویه از بیرون را ندارند. امیدواریم مسئولان امارت اسلامی که در بخش صحی مسئول هستند، باید به این مشکلات رسیده‌گی کنند تا این مشکلات رفع شود.»

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

اما مسئولان صحی نیمروز می‌گویند که پزشکان به بیماران رسیده‌گی می‌کنند و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد. به گفتۀ آنان، مشکلاتی که در بخش صحت این ولایت وجود دارد، پرداخت‌نشدن حقوق پزشکان و کم‌بود دارو است و آنان تلاش می‌‌کنند این مشکلات را برطرف کنند.

باشنده‌گان و فعالان مدنی نیمروز در حالی از عدم رسیده‌گی‌ پزشکان به بیماران و کم‌بود دارو در این ولایت انتقاد می‌کنند که چندی پیش رئیس سازمان صحی جهان در سفرش به کابل وضعیت خدمات صحی در افغانستان را نگران‌کننده خواند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: