شماری از شهروندان با گلایه از کندبودن روند صدور ویزای برخی از کشورهای همسایه، به سلام‌وطندار می‌گویند که دشواربودن روند دریافت ویزای این کشورها، آنان را ناچار کرده است که برای حل مشکلات شان، ویزای مورد نیاز شان را با بهای هنگفت از بازار سیاه به دست بیاورند.

فرهاد، باشنده‌ی دارالامان شهر کابل که برای درمان مادرش به ویزای ایران نیاز داشته، می‌گوید که به دلیل زمان‌گیربودن صدور ویزا، ناچار شده است آن را از بازار سیاه و با بهای چندبرابر تهیه کند. او می‌افزاید: «چندی پیش به خاطر تدوای/درمان مادرم باید به ایران می‌رفتم. به سفارت ایران رفتم، متقاضی خیلی زیاد بود، من هم ویزای عاجل کار داشتم، به سایت ایران سر زدم، سایت هم بسته بود. مجبور شدم نزد یک کمیشن‌کار رفتم و یک ویزای یک‌ونیم ماهه را نزدیک به ۱۰۰ یورو خریدم.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

احمد، باشنده‌ی «قلعه‌ی فتح‌الله» شهر کابل، می‌گوید که چندین ماه برای گرفتن ویزای سیاحتی یکی از کشورهای همسایه منتظر مانده است؛ اما نتوانسته ویزای این کشور را دریافت کند. او می‌افزاید: «برای گرفتن ویزا بسیار با مشکل روبه‌رو شدم. گرفتن ویزا نسبت به گذشته سخت شده است. من از طریق بازار سیاه به خودم ویزا را تهیه کردم، پول هنگفت بابت این کار دادم. وقتی ناچار باشی، باید به هر قیمت که باشد بخری.»

از سویی هم، شماری از شهروندان که به ویزای پاکستان نیاز دارند، نیز از کندبودن روند صدور ویزا و زمان‌گیربودن آن گلایه دارند. شکیبا (نام مستعار)، باشنده‌ی منطقه‌ی افشار شهر کابل، می‌گوید‌ که برای گرفتن ویزای پاکستان چندین بار تلاش کرده؛ اما موفق به گرفتن آن نشده است. او می‌افزاید که ویزای پاکستان را از طریق بازار سیاه به هزینه‌ی یک هزار دالر امریکایی به دست آورده است.

شکیبا، می‌گوید‌: «باید به پاکستان می‌رفتم؛ اما ویزا نداشتم. خیلی تلاش کردم که ویزا بگیرم، وقتی به محلی که ویزای پاکستان را می‌داد رفتم، ممکن نبود از آن جا ویزا می‌گرفتم. بلاخره یک نفر پیدا شد که ویزای این کشور را در بدل یک هزار دالر برای ما آماده کرد.»

سلام‌وطندار را در تویتر دنبال کنید

امین‌الله، باشنده‌ی شهرنو کابل، نیز می‌گوید که از راه بازار سیاه ویزای پاکستان را دریافت کرده است. او می‌‌افزاید که آنان ناچار اند برای حل مشکلات شان به بازار سیاه مراجعه کنند. او می‌گوید: «مردم مریض دارند، بعضی‌ها کاروبار شان در پاکستان بند است. من خودم ضرورت داشتم، به خاطر حل مشکل خود باید ویزا می‌گرفتم.»

شهروندان در حالی از کندی و زمان‌گیربودن روند صدور ویزای برخی از کشورهای همسایه گلایه دارند که پس از روی‌کارآمدن امارت اسلامی، فعالیت بسیاری از سفارت‌خانه‌ها در کابل متوقف شده و درخواست‌کنندگان ویزای کشورهای همسایه نیز افزایش یافته است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: