مسئولان محلی جوزجان، می‌گویند که ۱۲۷ مکتب در این ولایت، ساختمان معیاری ندارد و بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز، در فضای باز درس می‌خوانند.

محمدطاهر جواد، رییس معارف جوزجان، می‌گوید: «از هر امکاناتی که داشتیم، استفاده کردیم. بیش‌تر از ۴۰ هزار شاگرد ما در این ۱۲۷ مکتب در فضای باز درس می‌خوانند. یک تعمیر استندرد ندارند.»

مسئولان محلی جوزجان، می‌افزایند که نبود ساختمان معیاری برای مکتب‌ها در این ولایت، یک چالش جدی است. به گفته‌ی آن‌ها، تلاش‌ها برای رفع این چالش ادامه دارد.

سلام‌وطندار را در تویتر دنبال کنید

مسئولان، این گفته‌ها را روز گذشته (چهارشنبه، ۸ سنبله)، در مراسم تهداب‌گذاری ساختمان لیسه‌ی نسوان «شهر کهنه‌ی آقچه»، بیان کرده اند. این لیسه، با هزینه‌ی ۷۰ هزار دالر در چهار جریب زمین ساخته می‌شود که زمین آن از سوی باشندگان محل اهدا شده است.

از سویی هم، گل‌حیدر شفق، والی جوزجان، در این مراسم اطمینان می‌دهد که برای حل چالش‌ها در بخش‌های معارف، صحت و کشاورزی در این ولایت، تلاش‌های بیش‌تر انجام می‌شود.

در همین حال، شماری از باشندگان ولسوالی آقچه‌ی جوزجان، با ابراز خوش‌حالی از ساخته‌شدن ساختمان لیسه‌ی نسوان شهر کهنه‌ی این ولسوالی، از حکومت می‌خواهند که برای حل چالش‌ها در بخش آموزش در این ولایت، بیش‌تر تلاش کند.

سیدمحمد، باشنده‌ی ولسوالی آقچه، خواستار توجه بیش‌تر مسئولان به بخش آموزش در این ولسوالی است. او می‌افزاید: «دفترها و ارگان معارف، باید مردم و مشکلات شان را ببینند. کودکان مریض می‌شوند. تعمیر و صنف اعمار کنند. خواهش ما همین است.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

عبدالکریم، آموزگار صنف اول در یکی از مکتب‌های ولسوالی آقچه، می‌گوید: «۸۲ نفر استند. استاد کم و شاگرد بسیار است. اتاق‌ها استندرد نیستند و مشکلات زیاد است.»

گفتنی است که در این اواخر، علاقه‌مندی و تلاش شهروندان برای اهدای زمین و تأمین هزینه برای ساخت مکتب‌ها در ولایت‌های مختلف، افزایش یافته است. بر اساس معلومات مسئولان محلی جوزجان، در سال روان باشندگان این ولایت، برای ساخت ۱۴ مکتب در ولسوالی‌های مختلف، نقش برجسته‌ای داشته اند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: