آسیب‌دیده‌گان سیلاب‌های اخیر در شماری از ولایت‌های کشور از وضعیت اسف‌بار زنده‌گی‌شان پس از جاری‌شدن سیلاب‌‌ها خبر داده‌اند. میدان‌وردک، پنجشیر، کنر، لغمان، پروان، لوگر، نورستان، ننگرهار، پکتیا، پکتیکا و غزنی، از جمله ولایت‌هایی‌اند که گواه جاری‌شدن سیلاب بوده‌اند.

شماری از آسیب‌دیده‌گان سیلاب می‌گویند که بارنده‌گی‌های شدید و در پی آن جاری‌شدن سیلاب، زیان‌های فراوانی بر باشنده‌گان این ولایت‌ها وارد کرده‌ است.

آسیب‌دیده‌گان می‌‌افزایند که با گذشت سه روز از جاری‌شدن سیلاب، هنوز هم از سوی حکومت و نهادهای امدادرسان کمک‌های مورد نیاز را دریافت نکرده‌اند.

محمدعوض، وحیدالله و خیرالله، از ولایت‌های پروان، ننگرهار و میدان‌وردک، خواستار کمک‌های فوری بشری به سیلاب‌زده‌گان اخیر در کشور اند.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

محمدعوض، باشندۀ پروان، می‌گوید: «از این‌که به ما ۵۰ هزار یا ۱۰۰ هزار افغانی زیان وارد شده باشد و به ما ۲۰۰۰ خانه بدهند، به درد ما نمی‌خورد. بسیاری از خانه‌ها و جاده‌ها تخریب شده است.»

وحیدالله، باشندۀ ننگرهار، نیز می‌گوید: «از حکومت می‌خواهیم که به ما کمک کند، راهی به ما پیدا کند، ما در وضعیت بدی هسیتم، مشکلاتی دیگر هم داریم. مشکلات دریا را هم باید حل کند.»

نرسیدن کمک به آسیب‌دیده‌گان سیلاب، واکنش مسئولان محلی امارت اسلامی را نیز در پی داشته است.

نصرالله ملک‌زاده، رئیس اطلاعات و فرهنگ پنجشیر، می‌گوید: «در اثر جاری‌شدن سیلاب در ولسوالی‌های آبشار و حصۀ اول پنجشیر، خسارات هنگفت به مردم وارد شده است. مردم پنجشیر از نهادهای بین‌المللی می‌خواهند که به آسیب‌دیده‌گان این دو ولسوالی کمک‌های عاجل برسانند.»

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

آسیب‌دیده‌گان سیلاب در حالی از دریافت‌نکردن کمک خبر داده‌اند که مسئولان وزارت دولت در امور رسیده‌گی به حوادث از ارسال کمک به ولایت‌های سیلاب‌زده خبر می‌دهد.

محمدنسیم حقانی، سخنگوی وزارت دولت در امور رسیده‌گی به حوادث، به سلام‌وطندار می‌گوید که آسیب‌دیده‌گان سیلاب‌ها مواد اولیۀ مورد نیاز به‌شمول سرپناه دریافت کرده‌اند.

فیض‌الله جلالی، رئیس مبارزه با حوادث طبیعی میدان‌وردک، نیز می‌گوید که بررسی از خانواده‌های آسیب‌دیده آغاز شده است و تلاش می‌شود کمک‌های اضطراری در میان خانواده‌های آسیب‌دیده توزیع شود.

هرچند هنوز رقم دقیق تلفات و زیان‌های مالی ناشی از سیلاب‌ها مشخص نشده؛ اما مسئولان مرکز عملیات حالت‌های اضطرار وزارت دولت در امور رسیده‌گی به حوادث می‌گویند که ۴۵۵ خانه به‌طور کلی و قسمی ویران شده است. ۱۰۰۰ جریب زمین کشاورزی تخریب و ۱۰۵ رأس مواشی تلف شده است. ۱۸ تن نیز در نتیجۀ جاری‌شدن سیلاب‌های اخیر جان باخته‌اند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: