شماری از خبرنگاران و کارمندان رسانه‌های هلمند می‌گویند که  مشکلات آنان رو به افزایش است و ناگزیر اند برای امرار معاش، خلاف حرفۀ خود به کارهای دیگر روی بیاورند.

جانان سیال، که تصویربردار و ویراستار ویدیویی تلویزیون «باختر» هلمند بود، پس از بسته‌شدن این رسانه مجبور شده است برای امرار معاش، به پاکستان برود. او که اکنون از پاکستان بازگشته، می‌گوید بی‌کاری او را ناگزیر کرده است که خلاف حرفۀ خود به کارهای شاقه روی بیاورد.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

محمدولی محمدی، در بخش خبر رادیوتلویزیون «هلمند ژوندون» کار می‌کرد. او می‌گوید از روزی که فعالیت این رسانه متوقف شده، افزون بر مشکلات اقتصادی به مشکلات روانی نیز دچار شده است. محمدی می‌افزاید که به‌دلیل بی‌کاری به فروش لباس‌های لیلامی روی آورده و اکنون با آمدن تابستان، وضعیت کاروبارش خراب شده است.

با این حال، مسئولان محلی امارت اسلامی در هلمند مشکلات خبرنگاران را تأیید می‌کنند و می‌گویند که در صورت امکان به مشکلات آنان رسیده‌گی خواهند کرد.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

هلمند در دولت پیشین گواه فعالیت شمار بسیاری از رسانه‌های تصویری، صوتی و چاپی بود، اما پس از به قدرت‌رسیدن امارت اسلامی شماری از این رسانه‌ها بسته شدند.

گفتنی‌ست که افزون بر مشکلات کارمندان رسانه‌های بسته‌شده در هلمند، زنان خبرنگار در این ولایت نیز فعالیت‌های رسانه‌یی خود را متوقف کرده‌اند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: