شماری از مسئولان رسانه‌های محلی هلمند می‌گویند که آنان توانایی پرداخت معاش ماهانۀ بیش‌تر کارمندان و خبرنگاران خود را ندارند، به همین دلیل بسیاری از خبرنگاران و کارمندان رسانه‌یی بدون معاش کار می‌کنند.

آنان می‌گویند که پس از روی‌کارآمدن امارت اسلامی، مشکلات مالی و اقتصادی‌ رسانه‌ها بیش‌تر شده است و کارمندان رسانه‌های محلی در هلمند با مشکلات اقتصادی بسیاری دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

حافظ‌احمد نصرت، مسئول یکی از رادیوهای محلی در هلمند می‌گوید: «ما دوستانی داریم که در این شرایط سخت با ما بدون معاش کار می‌کنند و ما از آنان سپاس‌گزاریم که بازهم این حرفه را رها نکرده‌اند و بدون معاش به هم‌وطنان خود خدمت می‌کنند. ادارۀ ما به برخی از هم‌کاران معاش خیلی ناچیز پرداخت می‌کند.»

در همین حال، نبی اکمل، مدیر نشرات رادیوی محلی سباوون، نیز ابراز نگرانی می‌کند که اگر مشکلات اقتصادی رسانه‌ها حل نشود، افزون بر سقوط رسانه‌های بیش‌تر، شمار بسیاری از کارمندان رسانه‌ها و خبرنگاران به حرفه‌های دیگر رو خواهند آورد.

از سوی دیگر، شماری از خبرنگاران در هلمند می‌گویند که رسانه‌ها در این اواخر با مشکلات مالی روبه‌رو اند و بسیاری از آنان به‌دلیل پرداخت‌نشدن معاش، شغل خود را رها کرده‌اند.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

بربنیاد آمار فدراسیون خبرنگاران و نهادهای رسانه‌یی افغانستان، پس از روی‌کارآمدن امارت اسلامی از ۶۲۳ رسانۀ فعال در کشور ۳۱۸ رسانه بسته شده‌اند و در نتیجۀ آن حدود ۲۷۳۵ خبرنگار و کارمند رسانه‌یی نیز بی‌کار شده‌اند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: