شماری از خبرنگاران زن در ولایت هلمند می‌گویند که پس از تسلط امارت اسلامی در افغانستان، وظیفه‌های‌شان را ترک کرده یا از دست داده‌اند.

سمینه افغان، یک تن از خبرنگاران در هلمند، که حدود شش سال در رسانه‌های محلی این ولایت کار کرده است، می‌گوید که پس از سقوط دولت پیشین، به وظیفۀ خود نرفته است.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

او می‌گوید با تمامی رسانه‌هایی که تاکنون هم‌کار بوده است، با مشکلات مالی روبه‌رو اند و نمی‌توانند خبرنگاران‌شان را تمویل کنند. سمینه می‌افزاید که در شماری از ولایت‌ها به‌شمول هلمند، بر خبرنگاران زن محدودیت وضع شده است و نمی‌توانند در رسانه‌ها کار کنند.

به گفتۀ سمینه، تمامی خبرنگاران به‌ویژه خبرنگاران زن در این ولایت به‌دلیل بی‌کاری، با مشکلات روانی دچار شده‌اند.

با این حال، محمد حنیف، رئیس اطلاعات و فرهنگ هلمند، می‌پذیرد که پس از روی‌کارآمدن امارت اسلامی، هیچ بانوی خبرنگار در این ولایت به وظیفه‌اش حاضر نشده است، اما او تأکید می‌کند که امارت اسلامی مانع کار بانوان خبرنگار نشده‌ و هیچ محدودیتی در این زمینه وضع نشده است.

رئیس اطلاعات و فرهنگ هلمند می‌افزاید که در روشنایی قوانین امارت اسلامی و رعایت آن، خبرنگاران زن می‌توانند در رسانه‌ها فعالیت کنند و به وظیفه‌های‌شان بازگردند.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

گفتنی‌ست که در حدود هفت ماه پسین، فعالیت پنج رسانۀ محلی در هلمند که شامل رادیوهای بُست، موسکا، ژوندون و تلویزیون‌های سباوون و ژوندون‌اند، متوقف شده است. از این میان رادیو موسکا تنها برای زنان فعالیت داشت و تمام کارمندانش نیز زنان بودند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: