شماری از کشاورزان در شهر زرنج، مرکز ولایت نیمروز، به سلام‌وطندار می‌گویند که آنان ام‌سال نسبت به هر سالی دیگر به‌دلیل خشک‌سالی و بی‌توجهی مسئولان محلی و مرکزی، متضرر شده و در وضعیت دشواری قرار گرفته‌اند.

به گفتۀ آنان، با آن‌که کمک‌های بسیاری از سوی نهادهای امدادرسان در کشور سرازیر شده است، اما به نبود مدیریت درست در توزیع این کمک‌ها بیش‌تر آنان از این کمک‌ها محروم شده‌اند.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

عبدالرووف، یک تن از کشاورزان نیمروزی، می‌گوید: «به‌خاطر خشک‌سالی چندین‌ ساله کشت و زراعت ما ۹۰ درصد آسیب دیده است. از کمک‌های مؤسسات خارجی که به ما می‌شود، راضی نیستیم؛ چون کمک‌های مؤسسات در مرکز زرنج کم است و در ولسوالی‌ها زیاد است.»

محمدحیدر، یک تن دیگر از کشاورزان نیمروزی، نیز می‌گوید: «وضعیت کار دهقانی به‌خاطر کم‌بود آب فعلاً در ولایت نیمروز خوب نیست. آب نداریم، دهقانی و کشت و زراعت هم صورت نمی‌گیرد. در ولایت نیمروز تقریباً ۸۰ تا ۹۰ درصد حتی بعضی هم ۱۰۰ درصد کشت‌شان خراب و خشک شد.»

غلام‌فاروق شریفی، از فعالان کشاورزی نیمروز، نیز می‌گوید که بیش‌تر کشاورزان این ولایت طی چند سال اخیر به‌خاطر افتتاح بند کمال‌خان زمین‌های‌شان را کشت کرده‌اند، اما به‌دلیل نبود مدیریت درست زمین‌های‌شان خشکیده است و هیچ حاصل نگرفته‌اند.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

با این حال، عبدالواحد بارکزی، مدیر عمومی ترویج و انکشاف ریاست زراعت نیمروز می‌پذیرد که خشک‌سالی کشاورزان این ولایت را متضرر کرده است و آنان تلاش می‌کنند در هم‌کاری با مؤسسه‌ها و تطبیق برنامه‌های مؤثرتر به مشکلات تمامی کشاورزان رسید‌ه‌گی کنند.

براساس گفته‌های مسئولان در ریاست زراعت نیمروز، تنها در مرکز این ولایت میان ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ کشاورز وجود دارد که همه در وضعیت بد اقتصادی زندهگی می‌کنند و از زمین‌های زراعتی‌شان هیچ‌گونه حاصل نمی‌گیرند.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: