شماری از رانندگان شهری، با گلایه از نبود ایستگاه‌های مشخص برای موترها، می‌گویند که این مسئله برای آنان مشکل‌ساز شده است؛ زیرا آنان، از هر مکان مسافر می‌گیرند و در این هنگام، پلیس ترافیک تایر موترهای شان را پاره و پنچر می‌کند.

نوراحمد، یکی از تکسی‌رانان که تایر موترش توسط پلیس ترافیک پاره شده است، می گوید که نبود ایست‌گاه‌های مشخص، آنان را با مشکل روبه‌رو کرده است. او می‌افزاید: «ایست‌گاه مشخص وجود ندارد. ترافیک، تایرهای جدید را پاره و پنچر می‌کند. مردم ۱۰ افغانی کار نمی‌کنند؛ اما یک تایر دو هزار تا سه هزار افغانی قیمت دارد. موتر را تکه‌تکه و خراب می‌کنند. بازخواست نیست. در ایست‌گاه هم ایستاد می‌شویم، می‌آیند موتر را پنچر می‌کنند.»

سلام‌وطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید

همین گونه، دیگر رانندگان نیز می‌گویند که نبود ایست‌گاه‌های مشخص برای موترهای شهری، هم رانندگان و هم مسئولان ترافیک را با مشکل روبه‌رو می‌کند. محمدتقی، راننده‌ی دیگری که در مسیر فروشگاه_کوته‌ی‌ سنگی، مسافر می‌برد، می‌گوید که همواره رانندگان به بی‌نظمی متهم می‌شوند؛ در حالی که ایست‌گاه مشخصی برای توقف موترها وجود ندارد. او می‌افزاید: «به خدا باور کنید درایور‌ها/رانندگان بی‌نظم نیستند؛ بل مشکل ایست‌گاه است. هنگامی که ایست‌گاه نباشد و ما بخواهیم سواری/مسافر را سوار کنیم، ترافیک نمی‌گذارد. چه کنیم؟ اگر یک قدم از آن جا پیش برویم، دیگر مسافر نیست و اگر نرویم، ترافیک آن‌ قدر ظالم شده که دو یا سه جای تایر را می‌زنند.»

هم‌زمان با این، رانندگان هم‌چنان می‌گویند هنگامی که موترهای شان را ایستاد می‌کنند، هرازگاهی نیروهای امارت اسلامی، این موترها را به ساحه‌ی «شهرک»، می‌برند. سلطان، راننده در کابل، می‌گوید: «هر زمانی که در این ایست‌گاه‌ها ایستاد می‌شویم، مجاهدان می‌آیند و موتر را بار کرده به شهرک می‌برند یا هم پنچر می‌کنند.»

در همین حال، حسیب‌الله مختار، رییس عمومی پلیس ترافیک وزارت امور داخله، به سلام‌وطندار می‌گوید که نبود ایست‌گاه‌های مشخص برای موترها، سبب می‌شود پلیس ترافیک نیز هر روز با رانندگان، برخورد کند. او می‌افزاید: «ایست‌گاه یا مرکزهایی که رانندگان هنگامی که سواری را به نقطه‌های مختلف شهر انتقال می‌دهند، [بتوانند موتر شان را ایستاد کنند] اساساً از سوی شاروالی/شهرداری ترانسپورت ایجاد نشده است و در این راستا، با موترها در مشکل هستیم.» به گفته‌ی آقای مختار، با این وضعیت، رانندگان نمی‌دانند موتر شان را در کجا ایستاد کنند و همین سبب می‌شود که در وسط جاده توقف و مشتریان شان را سوار کنند.

سلام‌وطندار فارسی را در تویتر دنبال کنید

تلاش کردیم در این زمینه، دیدگاه‌های ریاست ترانسپورت شهری و  شهرداری کابل را نیز داشته باشیم؛ اما این نهادها در پاسخ گفتند که ایجاد ایست‌گاه‌ها، جزوی از مسئولیت و برنامه‌های آنان نیست.

این در حالی است که پیش از این نیز، باشندگان کابل از ایجاد بی‌نظمی به دلیل افزایش موترهای شهری زیر نام تکسی در شهر کابل، گلایه داشته اند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: