با این که سفر سرپرست اداره‌ی ملی غذا و داروی افغانستان به هالند، آلمان بلجیم و سلواکیا، با واکنش‌های بسیار هم‌راه بوده؛ اما این مقام حکومت سرپرست امارت اسلامی می‌گوید که سفر و اشتراک او در کنفرانسی در هالند، به افغانستان پر از دست‌آورد بوده و شماری از کشورها در بخش تولید دارو در افغانستان، به سرمایه‌گذاری‌ علاقه‌مندی نشان داده اند.

عبدالباری عمر، سرپرست اداره‌ی ملی غذا و دارو، روز دوشنبه، ۲۹ عقرب، در یک نشست خبری در کابل، می‌گوید که در حاشیه‌ی دومین کنفرانس منطقه‌ای تولیدات دارو از ششم تا نهم نومبر در آمستردام، پایتخت هالند که از سوی سازمان جهانی بهداشت برگزار شده بود، با نمایندگان سکتور خصوصی شماری از کشورهای اروپایی و آسیایی، نشست‌های دوجانبه داشته است و آن‌ها وعده داده اند که در بخش تولید دارو و محصولات طبی در افغانستان، سرمایه‌گذاری کنند.

سلام‌وطندار را در شبکه‌ی «ایکس» دنبال کنید

او می‌افزاید: «سکتور خصوصی کشورهای مختلف وعده دادند که به افغانستان می‌آیند و سرمایه‌گذاری می‌کنند. ما ملاقات‌های زیادی داشتیم در آن کشورهای اروپایی و بیش‌تر کشورهای آسیایی مانند چین که علاقه‌مند سرمایه‌گذاری در بخش دارو و محصولات طبی بوده. وعده‌ی آن‌ها هم این بود که می‌آییم و در افغانستان سرمایه‌گذاری می‌کنیم، ما فابریکه‌های خود را با یک نمایندگی خود فعال می‌کنیم.»

سرپرست اداره‌ی ملی غذا و دارو، تأکید می‌کند که به زودی نمایندگان سکتور خصوصی این کشورها به افغانستان دعوت خواهند شد. از سویی هم، سرپرست اداره‌ی ملی غذا و دارو، می‌گوید که در حاشیه‌ی این کنفرانس و در سفرش به هالند، آلمان و بلجیم، با شماری از افغان‌ها نیز دیدار و در باره‌ی اوضاع جاری در افغانستان گفت‌وگو کرده است.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

او تصریح می‌کند: «برای اشتراک در این کنفرانس، من ویزای شنگن داشتم که به ۲۶ کشور آزادانه سفر می‌توانستم و در هالند، آلمان و بلجیم با شماری از برادران افغان ما دیدیم، نشست داشتیم و شک‌و‌شبه‌هایی که این‌ها در باره‌ی نظام داشتند، با آن‌ها صحبت کردیم. تقریباً یک نشست غیرسیاسی بود. با استقبال گرم و خوب افغان‌ها روبه‌رو شدیم.»

با این همه، سرپرست اداره‌ی ملی غذا و دارو، هم‌چنان می‌افزاید که اشتراکش در دومین کنفرانس منطقه‌ای تولیدات دارو در هالند، به لحاظ آگاهی از قانون‌های جهانی در بخش مصونیت غذایی و تولید دارو، بازگویی مشکلات و کسب تجربه‌های کشورهای پیش‌رفته، سودمند بوده است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: