بنیاد خیریه‌ی «آفتاب»، روز چهارشنبه، ۱۲ میزان، یک مسابقه‌ی کتاب‌خوانی را با اشتراک ۴۰۰ تن شامل زنان و مردان در رده‌های مختلف سنی، در غرب کابل برگزار کرد.

برگزارکنندگان این برنامه، می‌گویند که فرهنگ کتاب‌خوانی در کابل کم‌رنگ شده است و این مسابقه را به هدف ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی برگزار کرده اند.

مصطفا علی‌پور، یکی از برگزارکنندگان این مسابقه‌ی کتاب‌خوانی، می‌گوید که یک عنوان کتاب «رسالت خانواده‌ی خود را توسعه دهید»، برای رقابت انتخاب شده بود که دختران در رده‌ی نخست این مسابقه قرار گرفته اند.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

او می‌افزاید: «در این مسابقه ۴۰۰ تن شامل زنان و مردان شرکت کرده اند که هدف آن ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی است که پس از مسابقه، جوایز مختلف مانند پول نقد و بورسیه، به آن‌ها داده خواهد شد.»

در همین حال، شماری از اشتراک‌کنندگان این مسابقه، برگزاری این گونه‌ برنامه‌ها را، برای نهادینه‌شدن فرهنگ کتاب‌خوانی در میان جوانان مؤثر می‌دانند.

فرزانه وفایی، مقام نخست و زهرا کاظمی، مقام دوم این مسابقه را از میان ۴۰۰ ‌زن و مرد کسب کرده اند. آن‌ها از امارت اسلامی می‌خواهند که به دختران زمینه‌ی آموزش و کار را فراهم کند.

سلام‌وطندار را در شبکه‌ی «ایکس» دنبال کنید

فرزانه می‌گوید‌: «برگزاری این برنامه تأثیر مثبت بر ما داشت و ما از دختران می‌خواهیم اکنون که دروازه‌های مکتب‌ها و دانش‌گاه‌ها به روی شان بسته است، باید به مطالعه‌ی شان ادامه بدهند و ما از امارت اسلامی می‌خواهیم که زمینه‌ی آموزش و کار را به زنان فراهم کند.»

زهرا، نیز می‌گوید: «برگزاری این گونه برنامه‌ها برای دخترانی که از ادامه‌ی آموزش محروم مانده اند، بسیار مؤثریت دارد و دخترانی که در خانه هستند، باید به مطالعه‌ی خود از طریق کتاب و آموزش‌های آنلاین ادامه بدهند و ما از امارت اسلامی می‌خواهیم که دروازه‌های مکتب‌ها و دانش‌گاه‌ها را به روی دختران باز کند‌.»

دختران در حالی در این مسابقه‌ی کتاب‌خوانی بیش‌تر پیشتاز بودند که بیش از دو سال می‌شود که دروازه‌های مکتب‌ها به روی دختران بالاتر از صنف ششم بسته شده است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: