در حالی که این روزها شمار بسیاری از باشندگان کابل به بازارهای شهر می‌ریزند و سرگرم خرید پوشاک و مواد خوراکی برای جشن عید فطر اند، شماری دیگر از پایتخت‌نشینان اما می‌گویند که به دلیل ناداری و بی‌کاری، نمی‌توانند لباس نو و خوراکی‌های مورد نیاز مانند میوه‌ی خشک و شیرینی را برای روزهای عید تهیه کنند.

بنفشه، باشنده‌ی کابل که برای خریدن میوه‌ی خشک به منظور عیدی‌بردن به خانواده‌ی نامزد پسرش به مندوی شهر کابل آمده است، می گوید که به دلیل ناداری، توانایی خریدن میوه‌ی خشک و کالای عیدی را ندارد. او می‌افزاید: «نرخ میوه‌ی خشک نسبت به سال گذشته مناسب است؛ اما به دلیل ناداری و بی‌کاری، توانایی خرید میوه‎ی خشک و کالای عیدی را ندارم.»

سلام‌وطندار فارسی را در تویتر دنبال کنید

احمدجان بهادری، دیگر باشنده‌ی کابل، نیز می‌گوید که نرخ فروش میوه‌ها‌ی خشک و کالاهای عیدی یک سان نیست. او می‌افزاید: «من توانایی خریدن میوه‌ی خشک و کالای عید را نداشتم؛ اما یک پسرم که در ایران کاریگر است، پول فرستاد تا کمی میوه‌ی عیدی بگیرم.»

همین گونه، شماری از فروشندگان میوه‌ی خشک، می‌گویند با این که نرخ‌نامه‌ی شهرداری کابل را تطبیق می‌کنند؛ اما شهروندان توانایی خریدن میوه‌ی خشک و کالاهای عیدی را ندارند.

سلام‌وطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید

محمدذبیح، فروشنده‌ی میوه‌ی خشک، می‌گوید که این روزها بیش‌تر شهروندان توانایی خریدن میوه‌ی خشک را ندارند. او می‌افزاید: «مشتری که می‌آید، نرخ‌نامه را می‌دهیم. اگر دلش شد، می‌گیرد و اگر نه، می‌رود. بیش‌تر شهروندان نادار اند و توانایی خرید میوه‌ی خشک را ندارند.»

شهروندان افغانستان همه‌ساله روزهای عید را با پوشیدن لباس نو و چیدن خوراکی‌های متفاوت ماننده میوه‌ی خشک، میوه‌ی تازه و کلوچه در سفره‌های اتاق پذیرایی شان، جشن می‌گیرند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: