جنگ‌های خانمان‌سوز در کشور علاوه بر این‌که قربانی‌های زیادی از مردم گرفته، به زیربناها و در مجموع بنیاد اقتصادی کشور نیز آسیب‌های فراوانی وارد کرده است.

با اعلام خروج نیروهای خارجی از کشور، درگیری‌ها شدت یافته و شعله‌های آن بیش‌تر ولایت‌های شمالی را فرا گرفته است.

تخار، یکی از این ولایت‌هایی‌ست که از یک‌ماه‌ونیم پیش به میدان نبرد تبدیل شده و در جریان این نبردها خانه‌های زیادی در شهر تالقان، مرکز این ولایت ویران شده یا هم آسیب جدی دیده است.

محمدنور سروش، باشندۀ شهر تالقان ۵۰ سال سن دارد و نان‌آور یک خانوادۀ ۱۰ نفری‌ست. او می‌گوید که دو دهه می‌شود در یکی از مکتب‌های شهر تالقان به‌عنوان آموزگار سرگرم تدریس است.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

آقای سروش می‌گوید که در این سال‌ها از نفقۀ فرزندانش کم کرد و تصمیم گرفت تا سرپناهی برای خود و اعضای خانواده‌اش بسازد.

محمدنور سروش

او می‌افزاید، زمین خانه را از پدرش به ارث برده و از حقوق ماهانه‌اش که ۸ هزار افغانی است مقداری پس‌‎انداز کرده تا خانه‌اش را آباد سازد، اما با شروع جنگ، نیروهای هوایی ارتش منطقه را بمباران کردند و خانۀ او نیز در این بمباران به شدت آسیب دید.

او می‌گوید که به دلیل شدت جنگ‌ها نتوانسته است وسایل خانه‌اش را با خود بیاورد و اکنون در خانۀ یکی از نزدیکانش زندگی می‌کند.

سروش می‌افزاید، با وجود این‌که فرزندانش همه تحصیل کرده‌اند، اما به‌دلیل نداشتن واسطه همه بی‌کار اند و اگر دولت به او کمک نکند، توانایی باسازی خانه‌اش را ندارد.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

در همین حال، مسئولان ریاست‌های مهاجران و حوادث غیرمترقبۀ تخار می‌گویند که نهادهای خیریه‌ به‌دلیل جنگ‌ها از این ولایت رفته‌اند و ریاست مهاجران و حوادث غیرمترقبه به‌دلیل نداشتن منابع کافی نمی‌توانند به تمام آسیب‌دیده‌گان کمک کنند.

نورمحمد سروش، از طرف‌های درگیر می‌خواهد که به جنگ پایان دهند؛ زیرا جنگ علاوه بر قربانی‌کردن انسان‌های بی‌گناه، داشته‌های آنان را نیز از بین می‌برد.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: