نمایش‌گاه ملی و بین‌المللی تولیدات و صنایع دستی زنان برای زنان زیر نام «بی‌بی خدیجه‌الکبری» به مناسبت گرامی‌داشت از «هفته‌ی حمایت از طفل و مادر»، به ابتکار زنان متشبث و با هم‌کاری وزارت صنعت‌و‌تجارت، در کابل گشایش یافته است و هفت روز ادامه می‌یابد.

آرزو رامین، کارشناس صنایع دستی زنان در وزارت اطلاعات‌و‌فرهنگ، می‌گوید که این نمایش‌گاه به هدف بازاریابی برای محصولات وطنی و صنایع دستی زنان، برگزار شده است.

او می‌افزاید: «در این نمایش‌گاه تولیدات زنان در بخش‌های خیاطی، بافندگی، شیرینی‌پزی، حکاکی، خامک‌دوزی، قالین‌بافی، کیف‌دوزی و دیگر تولیدات، برای هفت روز به نمایش گذاشته شده است.»

سلام‌وطندار را در شبکه‌ی «ایکس» دنبال کنید

شماری از زنان متشبث، برگزاری این گونه نمایش‌گاه‌ها را در رونق کار شان مؤثر می‌دانند. عایشه قاضی، مسئول غرفه‌ی «وریشمینه»، می‌گوید که تولیدات و صنایع دستی زنان را در این نمایش‌گاه به نمایش گذاشته است.

او می‌افزاید: «این اولین بار است که در نمایش‌گاه ملی و بین‌المللی شرکت کرده‌ایم و از حکومت می‌خواهیم که از زنان تجارت‌پیشه حمایت کند. امیدواریم تولیدات و صنایع دستی زنان بیش‌تر به فروش برسد.»

شیرین اکبری، فروشنده‌ی تولیدات و صنایع دستی زنان که در این نمایش‌گاه اشتراک کرده است، برگزاری چنین نمایش‌گاه‌ها را برای بازاریابی به محصولات شان، مؤثر می‌داند.

او می‌افزاید: «بخش لباس و زیورات است و تولید خود ما است. این نمایش‌گاه برای زنان مفید و تأثیرگذار است و خانم‌های تجارت‌پیشه هم لباس‌های شان را به فروش می‌رسانند و هم بازار‌یابی می‌شود و ما خوش‌حالیم.»

همین گونه، شماری از بازدیدکنندگان این نمایش‌گاه، می‌گویند که به منظور پشتیبانی از تولیدات و صنایع دستی زنان، به این نمایش‌گاه آمده اند و می‌خواهند که بیش‌تر خرید کنند.

فریده، یکی از بازدیدکنندگان این نمایش‌گاه، می‌گوید که این فرصتی مناسبی است که از تولیدات و صنایع دستی زنان پشتیبانی شود.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

او می‌افزاید: «چون این جا فرصتی است که زنان کنار هم‌دیگر هستند و ما از آن‌ها باید حمایت کنیم و زنان می‌توانند این جا بیایند و چیزهای مورد نیاز شان را بخرند.»

ساره احمدی، یکی دیگر از بازدیدکنندگان این نمایش‌گاه، می‌گوید خرسند است که از این نمایش‌گاه ویژه‌ی زنان خرید می‌کند. او می‌افزاید: «در شرایط کنونی این بهترین ایده بوده که این نمایش‌گاه برگزار شود و زنان بتوانند مهارت‌های خود را به نمایش بگذارند و زنانی دیگر هم تولیدات و صنایع دستی باکیفیت را از این جا به دست بیاورند.»

مسئولان برگزاری این نمایش‌گاه، می‌گویند که در این نمایش‌گاه بیش‌تر از ۹۳۰ غرفه‌ی تولیدات و صنایع دستی زنان را به نمایش گذاشته اند. گفتنی است که تنها زنان می‌توانند از این نمایش‌گاه بازدید کنند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: