شماری از صنعت‌گران در غزنی می‌گویند که نبود پارک صنعتی در این ولایت، زمینهٔ رشد کارخانه‌‌های تولیدی را با چالش روبه‌رو کرده است و در صورت ادامۀ این وضعیت، بیش‌تر کارخانه‌‌های تولیدی بسته خواهند شد.

ناصر محمودی، یک تن از صنعت‌گران و مالک یکی از شرکت‌های تولید مواد بهداشتی در غزنی، به سلام‌وطندار می‌گوید که نبود پارک‌ صنعتی معیاری چالش‌های بسیاری را فراراه آنان به‌میان آورده ‌است.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

محمد سلیمان سرتور، یک تن از بازرگانان در غزنی، نیز می‌گوید که نبود پارک ‌صنعتی و مکان مشخص برای کارخانه‌های تولیدی در این ولایت سبب شده است که شماری از این کارخانه‌ها بدون جواز کار کنند.

او می‌افزاید: «اکثر افراد بدون سرمایه‌گذاری و بدون جواز ادارات مربوطه در خانه‌های خویش فعالیت داشته و مواد بی‌کیفیت را به قیمت پایین عرضه می‌کنند که این موضوع باعث دل‌سردی صنعت‌گران می‌شود.»

در همین حال، عبدالرحمان، مسئول اتحادیهٔ صنعت‌گران غزنی، می‌گوید بیش از ۷۰ کارخانهٔ تولیدی در این ولایت فعالیت دارند که بیش‌تر آنان نوشابه‌، موادغذایی و ‌مواد بهداشتی تولید می‌کنند. او هشدار می‌دهد که در صورت ایجادنشدن پارک صنعتی معیاری در غزنی، بیش‌تر این شرکت‌ها از فعالیت باز خواهند ماند.

شماری از کارشناسان اقتصادی در غزنی نیز به این باور اند که نبود پارک ‌صنعتی معیاری در این ولایت سبب فرار سرمایه‌ها شده و زمینۀ سرمایه‌گذاری را کاهش می‌دهد.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

با این حال، گلاب‌الدین امیری، رئیس هیأت عامل اتاق‌های تجارت و سرمایه‌گذاری، می‌گوید که روند سروی برای ساخت پارک صنعتی در این ولایت آغاز شده است و بررسی‌ها جریان دارد.

گفتنی‌ست که هم‌اکنون پارک ‌صنعتی برای تولید و پروسس مواد ساختمانی و معدنی در مرکز غزنی فعالیت دارد، اما نبود پارک ‌صنعتی کوچک، چالش جدی در برابر صنعت‌گران و بازرگانان این ولایت است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: