مسئولان محلی نیمروز، امروز در مراسمی بی‌حضور دختران بالاتر از صنف ششم، زنگ مکتب‌های این ولایت را به صدا درآورده و آموختن دانش را فرض عنوان کرده اند.

یارمحمد حق‌یار، رییس معارف نیمروز، در این مراسم می‌گوید که در گذشته هیچ برنامه‌ای مؤثر که مطابقت به ارزش‌های اسلامی و افغانی داشته باشد، وجود نداشته است و آنان تلاش می‌کنند تا برنامه‌ی منظم را برای پرورش بهتر جوانان و نوجوانان داشته باشند.

آقای حق‌یار، جوانان امروز را پزشکان، مهندسان و خلبانان فردای افغانستان عنوان کرده است.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

سعیدگل مظهری، رییس شورای علمای نیمروز که در این مراسم صحبت می‌کرد، نیز می‌گوید که زمانی یک کشور پیش‌رفت می‌کند که به آموزش‌وپرورش آن توجه جدی صورت گیرد.

حبیب‌الله الهام، رییس اطلاعات و فرهنگ نیمروز، نیز می‌گوید که قرآن و احادیث پیامبر اسلام به فراگیری علوم دینی تأکید کرده، اما گفته است که با آموختن علوم عصری می‌توان در برابر «دسیسه‌های شیطانی و غربی» ایستادگی کرد.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

در همین حال، شماری از باشندگان و دانش‌آموزان دختر در نیمروز که بالاتر از صنف ششم اند و نمی‌خواهند نامی از آن‌ها گرفته شود، می‌گویند که دولت مکلف است زمینه‌ی آموزش را به مرد و زن افغان فراهم کند.

آنان از مسئولان محلی و مرکزی می‌خواهند که دروازه‌های مکتب‌های دخترانه را به روی دانش‌آموزان دختر باز کنند تا بتوانند درس بخوانند و در پرورش نسل‌های بعدی تلاش کنند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: