شماری از دانش‌آموزان مکتب‌های دولتی در شهر کابل، از کم‌بود آموزگار در مکتب‌های شان شکایت می‌کنند و می‌گویند که به دلیل نبود آموزگار، درس‌های شان با کندی روبه‌رو شده است.

احسان، یکی از دانش‌آموزان صنف نهم، در گفت‌وگو با سلام‌وطندار می‌گوید که مکتب شان با کم‌بود آموزگار روبه‌رو است و یک آموزگار چندین مضمون متفاوت را تدریس می‌کند.

او می‌افزاید که در شش ساعت درسی، سه آموزگار برای تدریس در صنف شان حاضر می‌شوند و باقی ساعت‌ها را بی‌کار سپری می‌کنند.

احسان می‌گوید: «ما با کم‌بود معلم روبه‌رو هستیم، تنها در شش ساعت درسی در مکتب، دو یا سه استاد به صنف می‌آید و باقی آن را بی‌کار سپری می‌کنیم.»

سلام‌وطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید

در همین حال، شماری دیگر از دانش‌آموزان می‌گویند که کم‌بود آموزگار در مکتب‌های دولتی، دانش‌آموزان را با مشکلات جدی روبه‌رو کرده است و به دلیل نبود آموزگار، آنان از درس دل‌سرد شده اند.

دانش‌آموزان از امارت اسلامی می‌خواهند که برای رفع کم‌بود آموزگاران در مکتب‌های دولتی، تلاش کند.

الیاس، یک تن از دانش‌آموزان صنف دهم یکی از مکتب‌های شهر کابل، به سلام‌وطندار می‌گوید: «ما استاد مسلکی نداریم. از امارت اسلامی می‌خواهیم که برای رفع کم‌بود استاد در مکتب‌های‌ دولتی تلاش کند.»

احمد، یک تن دیگر از دانش‌آموزان صنف دهم یکی از مکتب‌های شهر کابل، نیز می‌گوید: «ما استاد نداریم و نبود استاد به ما سخت است. از دولت می‌خواهیم که به ما استاد استخدام کند.»

سلام‌وطندار فارسی را در تویتر دنبال کنید

با این حال، عزیزاحمد ریان، سخن‌گوی وزارت معارف، در گفت‌وگو با سلام‌وطندار کم‌بود آموزگار در مکتب‌های دولتی را تأیید می‌کند و می‌گوید که برای رفع این مشکل، رهبری این وزارت هیئتی را توظیف کرده است.

سخن‌گوی وزارت معارف می‌افزاید که روند استخدام آموزگاران از طریق رقابت آزاد، از سوی وزارت معارف آغاز شده است.

نبود ساختمان‌های معیاری، کم‌بود کتاب درسی و کم‌بود آموزگاران مسلکی، همواره از مشکلات اساسی فراراه دانش‌آموزان کشور بوده است.

گفتنی است که پیش از این، عبدالسلام حنفی، معاون دوم رییس‌الوزرا، در یک نشست خبری از استخدام ۲۰ هزار آموزگار در مکتب‌های دولتی خبر داده بود.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: