شماری از مسافران و رانندگان در شاه‌راه کابل-کندهار، می‌گویند که به دلیل خرابی این شاه‌راه، در هنگام سفر و انتقال بیماران، همواره با تأخیر و موانع روبه‌رو می‌شوند.

نورالرحمان، یکی از مسافران در شاه‌راه کابل-کندهار، به سلام‌وطندار می‌گوید: «ما تا ولایت کندهار سفر داشتیم، در مسیر راه با مشکلات زیادی روبه‌رو شدیم؛ زیرا جاده‌ها خراب است. این یک شاه‌راه است که ولایت‌های زیادی را به هم وصل می کند. باید به این جاده رسیدگی شود، خواست ما این است که این جاده بازسازی شود.»

سلام‌وطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید

حضرت‌الله، یکی از رانندگان در مسیر زابل-کندهار نیز با شکایت از خرابی راه، می‌گوید: «جاده‌ها خراب شده اند. این مسیر کوتاه در شش یا هفت جا خامه است. ما در گذشته مسیر قلات تا کندهار را در سه ساعت طی می‌کردیم؛ اما اکنون طی‌کردن این مسیر شش ساعت زمان می‌برد.»

خواستیم در این گزارش نظر وزارت فواید عامه را با خود داشته باشیم؛ اما، آن‌ها از ابراز نظر در این باره خودداری کرده اند.

سلام‌وطندار فارسی را در تویتر دنبال کنید

با این حال، احمد احمدی، رییس فواید عامه‌ی زابل، می گوید که کار بازسازی سرک قلات-کندهار در برخی مناطق شروع شده که با تکمیل‌شدن آن، مشکلات مردم تا اندازه‌ای کاهش خواهد یافت. به گفته‌‌ی او، بازسازی این بخش شاه‌راه کابل-کندهار، ممکن است تا دو سال به درازا بکشد که شامل ساختن هفت پل بزرگ، بیش از ۱۰۰ پلچک کوچک و نزدیک به ۱۷۹ کیلومتر خیابان می‌شود.

این در حالی است که افزون بر شاه‌راه کابل-کندهار، شماری از شاه‌راه‌های دیگر کشور نیز به بازسازی نیاز دارد.

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: