جانان ۳۵ ساله، باشنده‌ی شهر ترینکوت، مرکز ارزگان که ۱۰ سال پیش در انفجار ماینی یک پایش را از دست داده، از پنج سال به این سو به کار در رشته‌ی بدن‌سازی رو آورده و همین گونه با ساختن باش‌گاهی، زمینه‌ی دست‌رسی صدها جوان به این رشته‌ی ورزشی را فراهم کرده است.

جانان، به سلام‌وطندار می‌گوید که برای فراموش‌کردن خاطره‌های بد جنگ سال‌های گذشته و تلاش برای شکوفایی کشور، در کنار روآوردن خودش به ورزش، به دیگر جوانان نیز زمینه‌ی دست‌رسی به ورزش را فراهم کرده است.

سلام‌وطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید

او، می‌افزاید: «ما ۴۰ سال جنگ را تجربه کردیم، این جنگ‌ها برای ما چه سودی داشت؟ اقتصاد عقب‌گرد کرد و همه چیز خراب شد. من می‌گویم که دیگر بس است؛ بیایید به جای تفنگ، قلم برداریم و از طریق ورزش و دیگر راه‌ها، برای کشور خدمت کنیم.»

در باش‌گاه بدن‌سازی جانان در شهر ترینکوت، اکنون صدها جوان سرگرم تمرین‌کردن اند.

شماری از جوانانی که در باش‌گاه جانان تمرین می‌کنند، با ستایش از کار او، از امارت اسلامی می‌خواهند که با او هم‌کاری کند.

محمدداوود، یک تن از ورزش‌کاران، می‌گوید: «ما از او [جانان] سپاس‌گزاریم که برای جوانان زمینه‌ی دست‌رسی به ورزش را فراهم کرده است.»

سیدولی، یک تن دیگر از ورزش‌کاران، نیز می‌گوید: «در این وضعیت دشوار اقتصادی از این استادی که یک پای هم ندارد، اما به ما آموزش می‌دهد، سپاس‌گزاریم و از حکومت می‌خواهیم که با او هم‌کاری کند.»

سلام‌وطندار فارسی را در تویتر دنبال کنید

در همین حال، نصیراحمد عارف، آمر ورزش ارزگان، اطمینان می‌دهد که با جانان هم‌کاری کند. او می‌افزاید: «این فرد که خود معیوب است، برای تمام جوانان ارزگان خدمت می‌کند. ما همیشه در کنار او هستیم و مشکلات او را به مقام‌های بالا نیز می‌رسانیم.»

گفتنی است که مسئولان شماری از باش‌گاه‌های خصوصی که در شهر ترینکوت فعالیت دارند، پیش از این به سلام‌وطندار گفته بودند که به دلیل مشکلات اقتصادی، بیش از نیمی از ورزش‌کاران از ورزش رو گردانده اند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: