یک مرکز آموزشی و تولیدی خیاطی برای ۴۰ تن از زنان در بازار رابعۀ بلخی، بازار ویژۀ بانوان در شهر مزارشریف، مرکز بلخ گشایش یافت. 

حبیبه امینی، مسئول بازار رابعۀ بلخی می‌گوید که پس از حاکمیت امارت اسلامی، این نخستین باری‌ست که یک مرکز آموزشی خیاطی برای زنان راه‌اندازی می‌شود. به گفتۀ او، این اقدام سبب علاقه‌مندی و تشویق زنان به فعالیت‌های اقتصادی و آموزشی شده است.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

امینی می‌افزاید که این مرکز آموزشی در دو بخش فعالیت می‌کند؛ بخش آموزش که حدود ۳۰ تن از زنان خیاطی می‌آموزند و بخش تولید لباس و وسایل زنانه و مردانه که ۱۰ تن دیگر در آن مشغول کار اند.

زهرا حسینی، مسئول بخش آموزش این مرکز، نیز با ابراز خرسندی می‌گوید که با ایجاد این مرکز توانسته است صاحب شغل شود.

او کم‌بود وسایل خیاطی و نبود امکانات مادی را از چالش‌ها در این مرکز عنوان می‌کند و از نهادهای امدادرسان می‌خواهد که برای رشد اقتصادی زنان، به آنان قرضه‌های کوتاه‌مدت و درازمدت بدهد تا با روحیۀ خوب، بیش‌تر تلاش کنند.

در همین حال، زهره، دانش‌آموزش صنف دوازدهم که برای آموزش خیاطی به این مرکز آمده است، از راه‌اندازی آن استقبال می‌کند و می‌گوید که  افزون بر درس‌های مکتب، می‌تواند خیاطی نیز بیاموزد و مشکلات اقتصادی خود را حل کند.

از سویی دیگر، قدرت‌الله طارق، شهردار مزارشریف، با افتتاح این مرکز آموزشی خیاطی، از فعالیت‌های اقتصادی زنان پشتی‌بانی و بر حل مشکلات آنان در زمینۀ کاری، تعهد می‌کند.

او تأکید می‌کند که به تمامی زنان فرصت فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی در چارچوب شریعت اسلامی داده می‌شود که نمونۀ آن گشایش این مرکز آموزشی و تولیدی خیاطی‌ست.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

پس از حاکمیت امارت اسلامی و وضع محدودیت بر فعالیت و کار زنان، این نخستین باری‌ست که یک مرکز آموزشی و تولیدی ویژۀ زنان در بازار رابعۀ بلخی راه‌اندازی شده است.

پیش از این نیز، زنان در بازار رابعۀ بلخی مصروف کار بودند، اما شماری از آنان با تسلط امارت اسلامی کارهای‌شان را ترک کردند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: