سالمه، یکی از نیازمندان در شهر کابل، با گلوی پر از بغض می‌گوید که سرپرست خانواده‌ی پنج‌نفره است و به دلیل فقر، اعضای خانواده‌اش بیش‌تر شب‌ها گرسنه می‌خوابند.

او که برای دریافت کمک به دفتر جمعیت هلال‌احمر افغانی آمده است، می‌گوید: «خیر ببینند به ما امروز کمک کردند و هر قدری که از توان شان است، دست ما را بگیرند. خوب‌تر است که فرزندان ما گرم شوند، زمستان پیش رو است و خودم به بیماری‌های مختلف مبتلا هستم و توان درمان خود را ندارم.»

رحیمه، یکی دیگر از نیازمندان در شهر کابل که او نیز از دفتر جمعیت هلال‌احمر افغانی کمک دریافت کرده است، از این نهاد می‌خواهد که به جای چنین کمک‌ها، زمینه‌ی کار را به شهروندان فراهم کند. او می‌گوید: «خواست ما این است که به غریب و بی‌‌چاره، به مردها و زنان ما کار پیدا شود.»

سلام‌وطندار را در شبکه‌ی «ایکس» دنبال کنید

در همین حال، الیاس‌خیل ناصری، رییس مرستون‌های افغانستان، می‌گوید که روز دوشنبه، ۲۹ عقرب، به ۵۰۳ خانواده‌ی نیازمند در شهر کابل، دو میلیون و ۴۳۲ هزار افغانی پول نقد توزیع کرده اند.

از سویی هم، خانواده‌های نیازمند که از دفتر جمعیت هلال‌احمر افغانی کمک دریافت کرده اند، می‌گویند که این کمک‌ها اندک است و باید ادامه یابد.

این کمک‌ها در حالی به نیازمندان توزیع می‌شود که مسئولان دفتر جمعیت هلال‌احمر افغانی، می‌گویند از آغاز روند گردآوری تکدی‌گران در کشور، بیش از ۹۲ هزار تن ثبت نام شده که از این میان، ۵۲ هزار و ۳۱۷ تن آن‌ها به شمول زنان و کودکان، تکدی‌گران حرفه‌ای شناخته شده اند.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

عبداللطیف ثابت، سکرتر ژنرال دفتر جمعیت هلال‌احمر افغانی، می‌گوید که از آغاز روند گردآوری تکدی‌گران در کشور، این نهاد پس از ارزیابی، به حدود ۲۰ هزار تن از افراد مستحق کمک توزیع کرده است.

او می‌‌افزاید: «جمعیت هلال‌احمر افغانی به گداها کمک بیش‌تر کرده است و پس از پروسه‌ی ثبت و تهیه‌ی وثیقه، به نیازمندان کمک صورت می گیرد. تقریباً در ۳۴ ولایت ۹۲۱۵۲ تن از سرپرستان خانواده‌ها ثبت و بایومتریک شده اند.»

گفتنی است که با گذشت یک سال از روند گردآوری تکدی‌گران در سراسر کشور، هنوز هم افرادی هستند که با استفاده از شیوه‌های جدید دست به تکدی‌گری می‌زنند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: