مسئولان در اداره‌ی تعلیمات تخنیکی و مسلکی، امروز (سه‌شنبه، ۲۷ قوس) تفاهم‌نامه‌هایی را به ارزش ۱.۸ میلیون دالر برای تطبیق برنامه‌های آموزشی کوتاه‌مدت حرفه‌ای و مبارزه با ناداری از طریق فراهم‌سازی فرصت‌های کاری حرفه‌ای، با ۲۰ مؤسسه‌ی داخلی امضا کردند.

فضل‌الرحمان فاضل، معاون مالی و اداری اداره‌ی تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در یک نشست خبری که در مرکز اطلاعات و رسانه‌های حکومت به این مناسبت برگزار شده بود، گفت که این تفاهم‌نامه‌ها به ارزش یک میلیون و ۸۰۰ هزار دالر برای بهبود تغذیه در میان دسته‌های آسیب‌پذیر و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار برای جوانان و توسعه‌ی اقتصاد محلی در کندهار، هلمند، دایکندی، بامیان و خوست تطبیق می‌شود.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

در همین حال، مسئولان شماری از مؤسسه‌های امضاکننده‌ی تفاهم‌نامه‌ها، می‌گویند که بر بنیاد این تفاهم‌نامه‌ها در کنار فراهم‌سازی فرصت‌ آموزش‌های حرفه‌ای، به باشندگان نیازمند این ولایت‌ها غذای گرم نیز توزیع می‌شود.

ذبیح‌الله واقف، رییس مؤسسه‌ی توانمندی و معاونت زنان افغانستان، می‌گوید: «ناداری یکی از مشکلات شهروندان است و این برنامه می‌تواند برای مردم فرصت‌های کاری حرفه‌ای موقتی را فراهم کند و از فرآورده‌های زراعتی منطقه بیش‌تر استفاده شود. اگر برنامه پایدار باشد یا تمدید شود، ما می‌توانیم به خانواده‌های بیش‌تر کمک کنیم.»

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

محمدکریم پوپل، مسئول مؤسسه بازسازی راه سبز کندهار، نیز می‌گوید: «مردم افغانستان بیش‌تر نادار اند؛ این مؤسسه در کنار فراهم‌سازی آموزش‌های حرفه‌ای، به باشندگان این مناطق که با ناداری دست‌وپنجه نرم می‌کنند، غذای گرم توزیع می‌کند.»

بر اساس آمار اداره‌ی تعلیمات تخنیکی و مسلکی، اکنون ۱۶۴ مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت فنی و حرفه‌ای در سراسر افغانستان فعال است که از طریق آن، به سه هزار و ۸۹۱ تن زمینه‌ی آموزش‌های حرفه‌ای فراهم شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *