فقر و گرسنه‌گی ده‌ها خانواده را در مناطق دوردست ولایت فراه وادار کرده است که به گوشه‌وکنار مرکز این ولایت مسکن‌گزین شوند و برای ادامۀ زنده‌گی‌شان به هر دری بکوبند و لقمه‌نانی جست‌وجو کنند.

عبدالقادر، باشندۀ فراه، عضو یکی از این خانواده‌هاست که به‌دلیل فقر و ناداری در وضعیت بدی زنده‌گی می‌کند و نیاز فوری به کمک‌های بشردوستانه دارد. او می‌گوید، چهار فرزند دارد و به هر نهاد کمک‌کننده که رجوع کرده، چیزی دستگیرش نشده است.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

عبدالقادر دربارۀ خودش می‌گوید، «نه روغن داریم، نه آرد داریم، نه هم دیگر چیزها. هیچ چیزی ما نداریم، سولر نداریم، کمپل نداریم و از گرسنه‌گی پول هم نداریم که چیزی بخریم، دیگر ضرورت‌های ما به جایش باشد ما چیزی نداریم.»

زهرا و نعمت‌الله، دو تن دیگر از اعضای خانواده‌هایی‌اند که در گوشه‌یی از شهر فراه زنده‌گی دشواری را سپری می‌کنند. آنان می‌گویند که برای ادامۀ زنده‌گی فرزندان قدونیم‌قدشان نیاز به مواد غذایی و غیرغذایی دارند.

باشنده‌گان فراه دلیل فقر و ناداری‌شان را خشک‌سالی و نبود کار عنوان می‌کنند و می‌گویند که اگر به وضعیت آنان توجهی نشود، در آیندۀ نزدیک گواه فاجعۀ انسانی خواهند بود.

سلام‌وطندار را در اینستاگرام دنبال کنید

از سویی هم، مسئولان امارت اسلامی در فراه از وضعیت بد اقتصادی خانواده‌های این ولایت ابراز نگرانی می‌کنند و می‌گویند که حدود ۸۰ درصد باشنده‌گان این ولایت در فقر و گرسنه‌گی به‌سرمی‌برند.

مولوی صادق، از مسئولان فرهنگی امارت اسلامی در فراه می‌گوید که آنان تلاش می‌کنند در هم‌کاری با نهادهای کمک‌کننده به خانواده‌های نیازمند کمک‌رسانی کنند.

خشک‌سالی، تحولات پسین در کشور و افزایش بهای مواد اولیه در سراسر کشور سبب شده است که بسیاری از مردم همانند عبدالقادر با مشکلات بسیاری روبه‌رو شوند و نیاز جدی به کمک‌های بشردوستانه داشته باشند.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

این در حالی‌ست که چندی پیش یک بازرگان در فراه برای ۱۰۰۰ خانوادۀ نیازمند مواد خوراکی توزیع کرد که این نمی‌تواند نیازمندی‌های خانواده‌های فقیر را برطرف کند.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: