عبدالباقی حقانی، سرپرست وزارت تحصیلات عالی که امروز در نشستی در کابل گزارش کارکردهای چهارماهۀ این اداره را ارائه می‌کرد، می‌گوید که به‌دلیل مشکلات اقتصادی و دیگر مشکلات، روند آموزش در نزدیک به ۴۰ دانشگاه دولتی متوقف شده است و تلاش‌ها برای حل این مشکل جریان دارد.

عبدالباقی حقانی می‌افزاید که براساس طرح ایجادشده تلاش‌ها برای ایجاد صنف‌های جداگانه و فضای مناسب برای دختران دانش‌جو آغاز شده است و روند آموزش در دانشگاه‌های دولتی به‌زودی آغاز می‌شود.

سرپرست وزارت تحصیلات عالی در این نشست می‌گوید که برای برابرشدن تحصیلات عالی در کشور با معیارهای جهانی، نیاز است تا جوانان در کشورهای دیگر آموزش ببینند و آنان برای فراهم‌کردن این زمینه با سفیران و نماینده‌گان شماری از کشورهای همسایه و جهان دیدار کرده‌اند.

سلام‌وطندار را در اینستاگرام دنبال کنید

حقانی می‌افزاید که در چهار ماه گذشته برای رفع مشکلات دانش‌جویان افغانستان با سفیران ایران و ترکیه دیدار و دربارۀ مشکلات دانش‌جویان با آنان گفت‌وگو کرده است. به گفتۀ او، برای رفع مشکلات دانش‌جویان افغانستان در کشورهای ایران، پاکستان، اوزبیکستان و ترکیه، تیم‌های فنی ایجاد شده و فعالیت‌های عملی در این عرصه آغاز شده است.

سرپرست وزارت تحصیلات عالی می‌گوید که آنان در کنار دانشگاه‌های دولتی بر پیش‌رفت‌های دانشگاه‌های خصوصی نیز توجه دارند و در این مدت زمان به سه دانشگاه خصوصی مجوز ماستری/کارشناسی ارشد و به یک دانشگاه‌ها دیگر مجوز لیسانس/کارشناسی صادر شده است.

به گفتۀ حقانی، شماری از دانشگاه‌های خصوصی بدون مجوز وزارت تحصیلات عالی فعالیت می‌کردند و آنان این نهادها را مجبور کردند تا مجوز بگیرند.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

سرپرست وزارت تحصیلات عالی دربارۀ بی‌سرنوشتی افرادی بازمانده از آزمون کنکور نیز می‌گوید که در این زمینه با دانشگاه‌های خصوصی یک تفاهم‌نامه امضا شده است تا جوانانی که بتوانند شرایط را تکمیل کنند، با ۲۰ تا ۷۰ درصد تخفیف در این دانشگاه‌ها تحصیل کنند.

سرپرست وزارت تحصیلات عالی در حالی این اظهارات را بیان می‌کند که با تحولات پسین در کشور نظام آموزشی زیر تأثیر قرار گرفته است و شمار بسیاری از جوانان به‌جای ادامۀ آموزش، تلاش می‌کنند از کشور بیرون شوند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: