شماری از معلولان در غور می‌گویند که با مشکلات فقر و ناداری روبه‌رو اند و سال‌هاست مسئولان حکومتی توانایی‌های‌شان را نادیده گرفته و در هیچ نهاد و ادارۀ دولتی استخدام نشده‌اند.

آنان که از کمک‌های مؤسسه‌ها نیز محروم مانده‌اند، از مسئولان امارت اسلامی می‌خواهند زمینۀ کار را برای‌شان فراهم کنند تا بتوانند نیازمندی‌های اقتصادی‌شان را تأمین کنند.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

محمد آغا و اسامه، دو برادر در غور که از ناحیۀ پا معلول هستند، از استعداد و توانایی‌هایی برخوردارند، اما آنان می‌گویند که از سال‌ها به این‌سو، حکومت پیشین و نهادهای مسئول به آنان توجه نکرده و استعدادهای‌شان نادیده گرفته شده است.

این دو برادر که به‌طور آنلاین آموزش دیده‌اند، از مسئولان امارت اسلامی می‌خواهند زمینۀ کار و آموزش بیش‌تر را به معلولان این ولایت فراهم کنند تا آنان بتوانند مشکلات اقتصادی‌شان را رفع کنند.

اسامه می‌گوید: «از این‌که من یک معلول هستم، هیچ وقت احساس ناتوانی و نابودی نکردم. حالا خودم در رسامی مهارت خیلی خاصی دارم. یک زمان تصویری از رئیس‌جمهور سابق، حامد کرزی را به‌روی دیوار رسامی کرده بودم.»

عبدالقیوم بهبودی، مسئول انجمن معلولان غور، نیز از مسئولان محلی این ولایت می‌خواهد به معلولانی که توانایی کار در اداره‌های دولتی را دارند، زمینۀ کار را فراهم کنند و مؤسسه‌ها نیز در توزیع کمک‌های بشردوستانه آنان را مدنظر بگیرند.

اما عبدالوکیل متوکل، رئیس ادارۀ شهدا و معلولان غور، می‌گوید که هنوز هدایتی از مقام‌های مرکزی به‌خاطر استخدام معلولان داده نشده است و آنان در تلاش فراهم‌کردن زمینۀ کار به آن‌عده از معلولانی‌اند که از توانایی‌های بهتری برخوردار باشند.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

رئیس ادارۀ شهدا و معلولان غور می‌افزاید هرچند معلولان از حقوق و امتیازات دولت برخوردارند؛ اما این امتیازات نمی‌تواند تمام نیازمندی‌های این قشر را برطرف کند.

براساس گفته‌های مسئولان ریاست شهدا و معلولان غور،  در ۲۰ سال گذشته بیش از ۱۲ هزارو ۴۰۰ معلول نظامی و ملکی در این ولایت به ثبت رسیده است که بیش‌تر آنان را افراد ملکی تشکیل می‌دهند.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: