مسئولان ادارهی تعلیمات تخنیکی و مسلکی، شنبه، ۵ حمل، همزمان با آغاز سال تعلیمی ۱۴۰۲ و نواختن زنگ مکتب، میگویند که نصاب آموزشی انستیتیوتهای تخنیکی و مسلکی را با معیارهای بینالمللی، آماده کرده اند.
غلامحیدر شهامت، رییس ادارهی تعلیمات تخنیکی و مسلکی، میگوید: «در گذشته، نظام آموزشی و تحصیلی کشور، کیفیت مناسب نداشت و نمیتوانست خواستههای بازار کار را فراهم کند؛ اما اکنون ما تلاش کردهایم که در نصاب آموزشی انستیتیوتهای تخنیکی و مسلکی، تغییر ایجاد کنیم.»
سلاموطندار فارسی را در تویتر دنبال کنید
در همین حال، مسئولان وزارت تحصیلات عالی، میگویند که از این پس به افرادی که تحصیلات شان را در انستیتیوتهای خدمات تخنیکی و مسلکی به پایان میرسانند و در آزمون اختصاصی دانشگاههای دولتی اشتراک میکنند، پس از موفقیت در آزمون، در صنفها جذب خواهند شد.
ندامحمد ندیم، سرپرست وزارت تحصیلات عالی، میگوید: «در نظام آموزشی انستیتیوتهای دولتی با صنف اول و دوم دانشگاههای دولتی، نباید تفاوتی وجود داشته باشد. ما برای یکسانسازی نصاب آموزشی و تحصیلی، تلاش کردهایم.»
از سویی هم، شماری از دانشآموزانی که در مراسم نواختن زنگ مکتب در انستیتیوت تعلیمات تخنیکی و مسلکی اشتراک کرده اند، از امارت اسلامی میخواهند که دروازههای مکتبها را به روی دانشآموزان دختر، نیز باز کند.
عبدالوهاب سروری، دانشآموز انستیتیوت تعلیمات تخنیکی و مسلکی، میگوید: «بیشتر دختران از رفتن به مکتب محروم شده اند و ما از امارت اسلامی میخواهیم که دروازههای مکتبها را به روی دختران، باز کند.»
سلاموطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید
غلامدرویش امیری، دیگر دانشآموز این انستیتیوت، نیز میگوید: «دختران نیمی از پیکر جامعه اند و ما از امارت اسلامی میخواهیم از استعداد دختران نیز برای شکوفایی جامعهی ما استفادهی مثبت کند و دروازههای مکتبها را به روی دختران دانشآموز، باز کند.»
گفتنی است بیش از ۵۰۰ روز میشود که بیشتر از یک میلیون دانشآموز دختر، از رفتن به مکتب محروم شده اند.