صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در افغانستان، اعلام کرده که کم‌تر از دو‌سوم نوزادان در افغانستان در شش ماه نخست به گونه‌ی انحصاری با شیر مادر تغذیه می‌شوند.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

این نهاد، دیروقت روز گذشته -شنبه، ۱۳ اسد- در خبرنامه‌ای در حساب کاربری اکس خود، نوشته که پس از شش‌‌ماهگی شیر مادر برای تأمین نیازهای غذایی نوزادان کافی نیست و باید دیگر مکمل‌های غذایی مانند میوه‌ها و سبزی‌ها به آنان داده شود.

یونیسف، افزوده که در هم‌کاری با اتحادیه‌ی اروپا تلاش دارد از طریق ارائه‌ی مشورت به مادران در باره‌ی تغذیه، تمرکز روی زمان و روش شیردهی، این روند را تغییر دهد تا نوزادان بهترین دوره‌ی شیردهی را داشته باشند.

سازمان جهانی بهداشت و صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل متحد، هفته‌ی گذشته اعلام کردند که تنها ۴۸ درصد نوزادان در سراسر جهان با شیر مادر تغذیه می‌شوند. این نهادها، افزوده اند که میزان شیردهی مادران در ۱۲ سال پسین، ۱۰ درصد افزایش یافته؛ اما هنوز ۵۲ درصد نوزران شیر مادر را دریافت نمی‌کنند.

به گفته‌ی این دو نهاد، بهبود نرخ شیردهی می‌تواند سالانه جان بیش از ۸۲۰ هزار نوزاد را نجات دهد.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

در ۱۹۹۲ هفته‌ی نخست آگست از سوی سازمان جهانی بهداشت و صندوق پشییبانی از کودکان سازمان ملل متحد، به هدف ترویج فرهنگ شیردهی و توجه بیش‌تر به اهمیت شیردهی مادران به نوزادان، به عنوان هفته‌ی جهانی تغذیه با شیر مادر، نام‌گذاری شد.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: