مسئولان صحی ارزگان، می‌گویند که پس از ایجاد شماری از مرکزهای درمانی در بخش‌های دوردست این ولایت در هم‌کاری با مؤسسه‌های امدادرسان، مرگ‌ومیر مادران و نوزادان در این ولایت کاهش یافته است. به گفته‌ی مسئولان، تلاش‌ها برای به‌صفررساندن میزان مرگ‌ومیر مادران و نوزادان در این ولایت ادامه دارد.

محمدالله روحانی، رییس صحت عامه‌ی ارزگان، به سلام‌وطندار می‌گوید: «در ارزگان آن قسم کلینیک نداریم که در آن داکتر/پزشک یا نرس/پرستار نباشد یا خدمات درمانی در بخش ولادت‌ برای مادران انجام نشود. در تمام ساحات کلینیک و منابع بشری است؛ به همین خاطر میزان مرگ‌ومیر مادران و نوزادان نسبت به گذشته کم شده است.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

در همین حال، باشندگان شماری از بخش‌های دوردست ارزگان، با پذیرش کاهش میزان مرگ‌ومیر مادران و نوزادان در این ولایت، می‌گویند که دوربودن مرکزهای درمانی، خراب‌بودن راه‌ها و ناتوانی اقتصادی مردم، سبب شده است که هنوز هم شماری از مادران در هنگام زایمان هم‌راه نوزاد شان بمیرند.

آن‌ها، از مسئولان صحی ارزگان، می‌خواهند که ارائه‌ی خدمات بهداشتی در این ولایت را افزایش دهند.

محمدرسول، باشنده‌ی ولسوالی چنارتوی ارزگان، می‌گوید: «بعضی مناطق دوردست است که راه‌هایش خراب است و حکومت باید به آن ساحه موتر بفرستد؛ به همین خاطر حکومت توجه و یک راه آماده کند. اگر این کار نشود، ما توان نداریم.»

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

نورمحمد، باشنده‌ی ولسوالی گیزاب ارزگان، نیز می‌گوید: «خواست ما این است هر جایی که دست‌رسی نیست، آن‌ جا کلینیک بسازند؛ داکتران با‌تجربه بفرستند؛ امکانات درمانی به آن‌ها فراهم کنند و راه‌ها را بسازند. این خواست مردم از امارت اسلامی است.»

بر اساس آمار ریاست صحت عامه‌ی ارزگان، در کنار ۲۵ کلینیک، از چندی به این سو، ۵۶ مرکز درمانی دیگر نیز در ولسوالی‌های دوردست این ولایت به مردم خدمات بهداشتی ارائه می‌کند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: