عثمان، آخرین کودک شیرخوار نگار،‌ افسر پیشین پولیس زن در ولایت غور است که بیش از دو ماه می‌شود از آغوش پُرمهر مادرش برای همیشه جدا شده است.

عبدالرووف، شوهر نگار می‌گوید که همسرش را شب‌هنگام افراد مسلح ناشناس در پیش چشمان او و دیگر اعضای خانواده‌اش در شهر فیروزکوه،‌ مرکز غور به رگ‌بار بستند. او می‌افزاید که‌ همسرش چند ماهه نیز باردار بوده است.

عبدالرووف می‌گوید: «دهن و دستان ما را بسته کرده بودند، به اتاق دیگری بردند و خانمم را به همین اتاق آوردند و بعد صدا کردم که من را به‌جای خانمم بکُشید، این یک زن است و من تحمل کودکان خوردم را ندارم که جمع کنم. صدا نکردند و دو نفر به دهن دروازه ایستاد شدند و بیامدند یک شاجُر را به سر خانمم خالی کردند.»

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

تصویر آرامگاه نگار و اعضای خانواده‌اش

اسلیما، عروس نگار که از این روی‌داد وحشت‌زده شده و بیش‌تر شب‌ها را کابوس می‌بیند و خواب راحتی ندارد، از مسئولان امارت اسلامی می‌خواهد که عاملان قتل مادر شوهرش را بازداشت و مجازات کنند. او می‌افزاید: «وقتی که دیدم، بسیار ترسیدم و وحشت کردم. شبانه اگر هم‌راهم کسی بیرون نشود، بیرون شده نمی‌توانم. من دی‌شب خواب دیده بودم، وحشت کردم و رفتم به اتاق هیچ خوابم نبرد،. آرزو داریم که قاتل هنگه‌ام پیدا شود ما خون هنگه‌ام را به زمین نمی‌گذاریم و باید پیدا شود.»

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

تنها نگار، افسر پیشین پولیس زن در غور نیست که در دو ماه گذشته کشته شده است؛ بل براساس گزارش‌ها در دو ماه گذشته ۱۳ تن دیگر که شامل اعضای پیشین شورای ولایتی غور، خیزش‌های مردمی دولت پیشین و حتی افراد عادی بوده، نیز از سوی افراد مسلح ناشناس در این ولایت کشته شده‌اند.

معاون احمدخان، عضو پیشین شورای ولایتی غور

امین کاوه، از نزدیکان معاون احمدخان، عضو پیشین شورای ولایتی غور که دو ماه پیش از سوی افراد مسلحش ناشناس کشته شد، می‌گوید: «شهید سناتور معاون احمدخان در هنگام شهادت نه سلاحی داشت و نه هم محافظی.‌ حتی در لحظات جان‌سپردن قلم گرفت و تا آخرین رمق حیات نوشت. اگر طالبان در این قضیه دست ندارند، باید ثابت بسازند و عاملان این پرونده را دستگیر و متهمان دستگیرشده را علنی محاکمه کنند تا جلو هرج‌ومرج و بی‌ثباتی گرفته شود.»

سلام‌وطندار را در اینستاگرام دنبال کنید

مسئولان فرهنگی امارت اسلامی در غور، دلیل‌های قتل‌های هدف‌مند در این ولایت را حضور افراد مسلح غیرمسئول و هم‌چنان دشمنی‌های شخصی و مخالفت‌های قومی می‌دانند. آنان می‌گویند که برنامه‌های منظم را برای جمع‌آوری سلاح‌های غیرقانونی در این ولایت آغاز و نیز شماری از افراد متهم به قتل‌های هدف‌مند را بازداشت کرده‌اند.

تصویر از جسدهای دو نیروی خیزش مردمی در غور

عبدالحی زعیم، رئیس اطلاعات و فرهنگ غور می‌گوید: «قبلاً تفنگ‌سالارانی که در دولت سهم‌ نداشتند زیاد بودند، قوماندانان/فرماندهان هم زیاد بودند و مردم باهم مشکلات شخصی زیاد داشتند. بعد از پیروزی مجاهدین هم مردم مسلح هستند، با خود سلاح دارند،‌ اهداف شخصی دارند، مشکلات شخصی دارند، اختلاف‌های ذات‌البینی زیاد است و قتل‌هایی که صورت می‌گیرد، از طرف مجاهدین نیست و مجاهدین زیاد متوجه هستند.»

مسئولان فرهنگی امارت اسلامی غور همچنان می‌گویند که نیروهای آنان شماری از عاملان قتل‌های هدفمند را دراین ولایت بازداشت کرده و تلاش می‌کنند تا دیگران را نیز شناسایی و بازداشت کنند.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: