شماری از باشندگان لوگر، میگویند که به دلیل نبود انرژی برق در شماری از ولسوالیها و مناطق دوردست این ولایت، با مشکلات بسیاری روبهرو اند و از حکومت میخواهند به مشکل شان رسیدگی کند.
نعمتالله، باشندهی شهر پلعلم، مرکز لوگر، به سلاموطندار میگوید که برق وارداتی اوزبیکستان، تنها به مناطق نزدیک این شهر، توزیع شده است و دیگر ولسوالیها هنوز هم از دسترسی به انرژی برق محروم اند. او میافزاید: «مردم با مشکلات زیادی روبهرو اند. اگر برق وارداتی به ولسوالیهای دوردست مانند ازره، خوشی و خروار کشیده شود، آن جاها هم پیشرفت خواهند کرد.»
سلاموطندار را در تلگرام دنبال کنید
عبدالرئوف، باشندهی ولسوالی محمدآغه، میگوید با این که پنج سال میشود برق وارداتی به لوگر رسیده و حکومت در زمینهای شخصی آنان پایههای برق را نصب کرده و متضرر شده اند؛ اما با آن هم هنوز به برق دسترسی ندارند. او میافزاید: «باشندگان، زمینهای شخصی شان را برای نصب پایههای برق داده و در قسمت لینکشی، همکاری کرده اند. امیدواریم که حکومت به این ولسوالی برق بدهد.»
با این حال، عمر منصور، سخنگوی والی لوگر، میگوید که امارت اسلامی، به توزیع برق به ولسوالیها و مناطق دوردست، متعهد است و در این زمینه پیشنهادهایی را نیز به وزارت انرژی و آب، ارائه کرده است. او میافزاید که هماکنون، سیستم برق در لوگر، نسبت به ۲۰ سال پسین منظم شده است و تلاش دارند با همکاری ادارهی برق این ولایت و با حل مشکل کمبود بودجه، روند لینکشی و توزیع برق وارداتی را به ولسوالیهای لوگر، آغاز کنند.
سلاموطندار را در تویتر دنبال کنید
سخنگوی والی لوگر، تأکید میکند: «ما متعهد هستیم و در همکاری با ادارهی برق به شدت کار میکنیم تا به مردم برق برسانیم؛ اما مشکل بودجه داریم، زمانی که این مشکل حل شود، بدون معطلی به خواستههای مردم رسیدگی خواهیم کرد.»
گفتنی است که برق وارداتی اوزبیکستان، تنها به ۱۰ هزار خانواده در شهر پلعلم، مرکز لوگر، توزیع شده است.