شماری از باشندگان ساحت «سرخ‌کوتل» در شهر پل‌خمری، مرکز بغلان، با گلایه از دست‌رسی‌نداشتن به انرژی برق، می‌گویند که به دلیل ناداری، توانایی استفاده از برق خورشیدی را نیز ندارند.

خالد محمد، باشنده‌ی سرخ‌کوتل، می‌گوید که به دلیل نبود برق، بیش‌تر وقت‌ها تاریکی شب را با نور «هریکین» می‌گذراند. او می‌افزاید: «مشکل برق است که یگان ‌یگان وقت مردم با هریکین مانند سابق می‌نشینند. مردم اگر سولر پیدا کنند، باتری پیدا نمی‌کنند؛ اگر باتری پیدا کنند، سولر پیدا نمی‌توانند.»

سلام‌وطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید

ملک عبدالحسن، دیگر باشنده‌ی سرخ‌کوتل که از ناداری رنج می‌برد و توانایی فراهم‌کردن هزینه‌ی برق خورشیدی را ندارد، می‌گوید: «همین طور محروم مانده‌ایم. ما به برق خیلی ضرورت داریم و با مشکلات روبه‌رو استیم. ما خواهش داریم که با ما هم‌کاری کنند و به ما برق برسانند.»

همین گونه، دو بزرگ قومی در روستای «گداخیل» سرخ‌کوتل، به سلام‌وطندر می‌گویند که باشندگان نزدیک به ۱۰ روستای دیگر در این ساحت نیز، از نبود برق رنج می‌برند. «برق نیست که آب را سرد کنیم، آب بسیار گرم است. اطفال/کودکان در نبود پکه از طرف شب زیاد گریه می‌کنند، برق نیست که لباس بشوریم و اتو کنیم.»

با این حال، مسئولان در ریاست شرکت برق‌رسانی افغانستان در بغلان، می‌گویند که بیش‌تر ساحت‌ها و روستاهای شهر پل‌خمری از جمله «دند غوری» سروی، مدرک‌های شان تکمیل و مشکل برق شان حل شده است. به گفته‌ی او، مشکلات روستاهایی که هنوز هم با مشکل بی‌برقی روبه‌رو اند، با منظورشدن پروژه، حل خواهد شد.

سلام‌وطندار فارسی را در تویتر دنبال کنید

ضیاءالرحمان انصاری، معاون عملیاتی ریاست شرکت برشنا، به سلام‌وطندار می‌گوید: «در بعضی ساحات، پروژه‌ها نیمه‌کاره مانده و لین‌های سیمی توزیع و در بعضی جاها پایه‌های برق نصب شده است. شرکت برشنا، ساحات بی‌برق را در پلان خود شامل کرده که به مرور زمان، به مشکلات همه رسیدگی می‌شود.»

سرخ‌کوتل، در ۱۸کیلومتری شهر پل‌خمری، مرکز بغلان، قرار دارد که بیش‌تر باشندگان آن با مشکل دست‌رسی‌نداشتن به برق، سیل‌برها، آب آشامیدنی صحی و نبود خیابان‌‌های معیاری روبه‌رو اند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: