شماری از باشندگان دایکندی با شکایت از نبود امکانات درمانی و کادر متخصص در بخش‌های چشم، گوش و گلو در مرکزهای درمانی این ولایت، می‌گویند که این مشکل بیماران را ناچار کرده که برای درمان بیماری‌های شان به ولایت‌های دیگر بروند.

سرور صالحی، باشنده‌ی دایکندی، می‌گوید که دست‌رسی‌نداشتن به امکانات درمانی به ویژه کادر متخصص در در بخش‌های چشم، گوش و گلو سبب شده که بیماران برای درمان بیمارهای غیراضطراری شان به کابل یا دیگر ولایت‌ها بروند.

او می‌افزاید: «در سطح دایکندی در بخش‌های چشم، گوش ‌و گلو داکتر/پزشک نیست؛ تجهیزات وجود ندارد که افراد کم‌تخصص بیماران را درمان کند. متأسفانه اندک بیمارهایی که در بخش‌های چشم، گوش ‌و گلو وجود دارد مجبور هستند که راه‌های طولانی و دشوارگذر را طی کنند تا به ولایت‌های دیگر بروند.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

این باشنده‌ی دایکندی، می‌افزاید که شماری از بیماران به دلیل ناتوانی اقتصادی نمی‌توانند برای درمان بیماری چشم، گوش و گلوی شان به دیگر ولایت‌ها بروند.

مجتبا، دیگر باشنده‌ی دایکندی نیز، می‌گوید که دست‌رسی‌نداشتن به امکانات درمانی در بخش چشم، گوش و گلو بیماران در این ولایت را با مشکل جدی روبه‌رو کرده و نهادهای مسئول بابد برای حل این مشکل گام بردارند.

او می‌افزاید: «خواهش ما این است که این مشکل مردم را به زودی حل کنند و پزشکان متخصص در بخش‌های چشم، گوش ‌و گلو را در شفاخانه‌ی ولایتی این ولایت استخدام کنند؛ چرا که مردم وقتی به یک بیماری اندک در بخش‌های چشم، گوش و گلو  دچار می‌شوند به دیگر ولایت‌ها می‌روند.»

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

در سوی دیگر، مسئولان در ریاست صحت عامه‌ی دایکندی، نبود پزشک در بخش‌های چشم، گوش و گلو را تأیید می‌کنند و می‌گویند که تلاش دارند این مشکل را حل کنند.

محمدغنی صمیم، رییس صحت عامه‌ی دایکندی، می‌گوید که شفاخانه‌های دایکندی به دلیل کوچک‌بودن با نبود کادر متخصص در بخش‌های استخوان، چشم، گوش و گلو روبه‌رو است. او می‌افزاید: «ما در خود دایکندی متخصصان نداریم در دو بخش‌های چشم، گوش ‌وگلو؛  به همین دلیل که نداریم از ولایت‌های دیگر متخصصان نمی‌آیند و اگر بیایند هم مصرف زیاد دارد که شفاخانه‌ها قادر به پرداخت آن نیست. کوشش بر این است که شفاخانه‌ی ولایتی را به ۲۵۰ بستر تبدیل کنیم تا همه‌ی مشکلات حل شود.»

باشندگان دایکندی در حالی از دست‌رسی‌نداشتن به امکانات درمانی به ویژه کادر متخصص شکایت دارند که وزارت صحت عامه‌ی افغانستان بارها گفته که دست‌رسی شهروندان به خدمات درمانی نسبت به گذشته بهبود یافته است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: