دانشگاه پروان امروز (شنبه، هفتم حمل/فروردین) با راه‌اندازی نشستی از ۱۰۰ ساله‌گی روابط دیپلوماتیک افغانستان و ترکیه با حضور مسئولان نهادهای ترکی در افغانستان تجلیل کرد و در حاشیۀ این نشست، رادیوی ابتکار و لابرتوار نگاره‌برداری در چارچوب دانشکدۀ ژورنالیزم این دانشگاه گشایش یافت.

محمدهمایون رسولی، رئیس دانشگاه پروان می‌گوید که این رادیو به هدف کارهای عملی دانش‌جویان دانشکدۀ ژورنالیزم این دانشگاه ایجاد شده است و تا ۳۰ کیلومتر مربع را زیر پوشش نشراتی قرار خواهد داد. آقای رسولی می‌افزاید که ادارۀ انکشافی ترکیه پیش از این تالار تحقیقاتی مولانا جلال‌الدین محمد بلخی دانشگاه پروان را هم تجهیز کرده است.

فضل‌الدین عیار، والی پروان نیز در نشست تجلیل از ۱۰۰ ساله‌گی روابط افغانستان و ترکیه از رئیس ادارۀ انکشافی این کشور خواست که شاخۀ مکتب افغان‌_ترک را در پروان ایجاد و فرصت‌های تحصیلی را برای جوانان این ولایت فراهم کند.

در همین حال، ذُهُتوچال، رئیس تیکا یا ادارۀ انکشافی ترکیه می‌گوید که این کشور از سال ۲۰۰۴ تاکنون ۱۳۰۰ پروژه را در بخش‌های بهداشتی، آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و زیربنایی در افغانستان، عملی کرده است.

لیزا احمدی و مبارز ملک، دو دانش‌جوی دانشکدۀ ژورنالیزم دانشگاه پروان با استقبال از گشایش رادیو و لابراتوار نگاره‌برداری تأکید می‌کنند که اکنون مشکلات‌شان در بخش کارهای عملی حل خواهد شد.

مسئولان دانشگاه پروان و تیکا هرچند دربارۀ هزینۀ این دو پروژه چیزی نمی‌گویند؛ اما تأکید می‌کنند که رادیوی ابتکار و لابراتوار نگاره‌برداری دانشگاه پروان تجهیز شده است و در آیندۀ نزدیک به نشرات آغاز خواهد کرد.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: