ترایگس، معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، یک‌شنبه، ۱۰ ثور، در سفری که به منظور بررسی چالش‌های بی‌جاشدگان و ترتیب و تنظیم کمک‌های انسان‌دوستانه به کابل داشت، خواستار بازگشت زنان به دفترهای کاری شان شده است.

معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، با تأکید بر ادامه‌ی روند کمک‌های انسان‌دوستانه در افغانستان، می‌افزاید که ارائه‌ی این کمک‌ها، جدا از مسائل سیاسی است‌. او بازگشت زنان به دفترهای کاری شان را یک امر حیاتی می‌خواند و از امارت اسلامی می‌خواهد که به آنان اجازه‌ی کار را بدهد تا ارائه‌ی کمک‌های انسان‌دوستانه و بررسی چالش‌های بی‌جاشدگان، به گونه‌ی درست و بهتر به پیش برود.

او می‌افزاید: «کمیساریای سازمان ملل متحد، پای‌بند بر این است که خدمات بشردوستانه‌ی خود را ارائه کند و تلاش می‌کنیم که این کمک‌ها جدا از مسائل سیاسی باشد؛ ولی مسئله‌ی واضح این است که بازگشت زنان به دفترهای کاری سازمان ملل متحد، یک امر حیاتی است.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

از سویی هم، محمدارسلاح خروتی، معین مالی و اداری و سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با استقبال از سفر خانم ترایگس، از او خواستار افزایش کمک‌های انسان‌دوستانه به شهروندان افغانستان شده است. او می‌گوید که این کمک‌ها باید به معنای واقعی به شهروندان ارائه شود و روند توزیع آن نباید زیر تأثیر مسائل سیاسی قرار بگیرد.

او می‌افزاید: «خواست ما این است که هدف و روند کمک‌های بشردوستانه را به معنای واقعی و اصلی تعقیب کنند و موضوع کمک‌ها نباید به مسائل سیاسی ربط داده شود.»

آقای خروتی، هم‌چنان می‌افزاید که شهروندان افغانستان طی سال‌های گذشته با مشکلات جدی روبه‌رو بوده اند و تأکید می‌کند که برای رفع مشکلات آنان، جامعه‌ی جهانی نیز مسئول و خواستار تلاش‌ها برای خاتمه‌‌ی آن در افغانستان، است.

سلام‌وطندار را در تویتر دنبال کنید

این در حالی است که چندی پیش امارت اسلامی طی مکتوبی، خواهان تعلیق ادامه‌ی کار زنان در دفترهای سازمان ملل متحد شد که این اقدام با واکنش‌های جهانی به ویژه سازمان ملل متحد، روبه‌رو شده است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: