یک پل چوبی که ده‌ها سال پیش به روی دریای ترینکوت ساخته شده است، ۱۰ روستای منطقه‌ی «کوری» را به شهر ترینکوت، مرکز ارزگان وصل می‌کند. باشندگان این منطقه، به سلام‌وطندار می‌گویند که روزانه صدها دانش‌آموز، بیمار و مردم عادی از این پل عبور می‌کنند و به شهر ترینکوت می‌روند.

به گفته‌ی آن‌ها، بسیاری از بخش‌های این پل آسیب دیده و نیازمند بازسازی جدی است. آنان می‌‌افزایند که اگر این پل از بین برود، مردم با مشکلات شدید روبه‌رو خواهند شد و راهی برای رفتن به شهر ترینکوت نخواهند داشت.

ولی‌محمد، یک تن از باشندگان منطقه‌ی کوری، می‌گوید: «این پل خیلی وقت پیش ساخته شده است و تخته‌های استفاده‌شده در آن معیاری نیست و اکنون با خطر فروریزی روبه‌رو است. اگر این پل فرو بریزد، مشکلات زیادی به ما ایجاد می‌کند. اگر ما به مکتب می‌رویم یا بیماران خود را انتقال می‌دهیم یا هم به بازار می‌رویم، به روی همین پل رفت‌وآمد می‌کنیم. اگر فرو بریزد، مشکل بزرگی به ما ایجاد خواهد شد.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

جان‌آغا، یک تن دیگر از باشندگان منطقه‌ی کوری، نیز می‌گوید: «خود تان می‌بینید یعنی پنج، شش یا هفت روستای این منطقه از طریق همین پل به شهر وصل هستند. سیلاب‌ها به این پل زیاد آسیب زده است و اکنون خطر ریزش این پل وجود دارد. خواست ما از حکومت این است که این پل را بازسازی کند تا این ۵ یا ۶ روستا به شهر دست‌رسی داشته باشند.»

از سوی دیگر، دانش‌آموزانی که هر روز برای رفتن به مکتب از همین پل استفاده می‌کنند، نگران اند که با فروریزی پل آنان از آموزش باز بمانند.

احمد، یکی از این دانش‌آموزان، می‌گوید: «ما برای رفتن به مکتب یا هر جای دیگر از این پل استفاده می‌کنیم؛ اما این پل اکنون با خطر فروریزی روبه‌رو است. اگر این پل فرو بریزد، به ما خیلی سخت خواهد شد؛ زیرا بدون این پل ما از دریا عبور نمی‌توانیم. خواست ما این است که این پل بازسازی شود.»

سلام‌وطندار را در شبکه‌ی «ایکس» دنبال کنید

در همین حال، عبدالغنی بلال، رییس احیا و انکشاف دهات ارزگان، نیز نگرانی باشندگان منطقه‌ی کوری را به جا می‌خواند و قول می‌دهد که برای بازسازی این پل تلاش کند. او می‌افزاید که بررسی‌های نخستین روی این پل انجام شده است و پس از تأمین منابع مالی، کار بازسازی آن آغاز خواهد شد.

او تأکید می‌کند: «عریضه‌ی پل منطقه‌ی کوری به ما رسیده است و ما بررسی‌های نخستین را نیز انجام داده‌ایم. ما آن جا رفته و مشکل مردم را با چشم خود دیده‌ایم که واقعاً برای این مردم مشکل بزرگی است. ما تلاش کرده و با برخی از مؤسسه‌ها نشست نیز داشته‌ایم تا در این زمینه به ما کمک کنند که این پل را بسازیم.»

گفتنی است که افزون بر ارزگان، در برخی از ولایت‌های دیگر نیز پل‌های قدیمی به روی رودخانه‌ها و کانال‌ها وجود دارد که برخی از آن‌ها با خطر فروریزی و تخریب روبه‌رو اند و باشندگان محل نیز خواستار توجه جدی حکومت در این زمینه اند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: