شماری از خانواده‌های نیازمند و کم‌درآمد در غور، با ابراز نگرانی از سرمای زودرس در این ولایت، به سلام‌وطندار می‌گویند که اگر پیش از شدت‌گرفتن سرمای زمستان به آنان کمک‌رسانی نشود، در وضعیت بدی قرار خواهند گرفت. فاطمه‌ی ۶۷ساله، زنی سال‌خورده که به دلیل ناداری با دو نوه‌اش روزانه در کنار جمع‌آوری برگ‌های درختان، از خانه‌های مردم نان و آرد گدایی می‌کند، می‌گوید که تمام تلاشش به خاطر تأمین مواد غذایی و سوخت برای زمستان است.

این زن سال‌خورده، از حکومت سرپرست و نهاد‌های امدادرسان می‌‌خواهد که پیش از رسیدن سرمای شدید زمستان، به آن‌ها کمک‌رسانی شود. «برگ‌ها را جمع می‌کنیم و می‌بریم درون بخاری‌ آتش می‌کنیم، نان پخته می‌کنیم. هیچ چیز نداریم؛ نه خوراکه داریم، نه هیزم داریم، نه برنج داریم، نه چای، همین چیزها که نیاز است. ما از دولت خواهش داریم که به ما کمک کند، روغن، برنج، چای و چوب سوخت. حالا هوا کمی گرم است، می‌گذرد؛ اما زمستان سخت است.»

سلام‌وطندار را در شبکه‌ی «ایکس» دنبال کنید

شماری دیگر از خانواده‌های کم‌درآمد و نیازمند در غور، نیز می‌گویند که آنان به دلیل ناداری، نگران تلف‌شدن فرزندان شان در زمستان پیش رو اند. آن‌ها، هم‌چنان خواهان توجه‌ حکومت و نهادهای امدادرسان برای رساندن کمک‌های زمستانی هستند. گل‌افروز، یک تن از اعضای خانواده‌های نیازمند در غور، می‌گوید: «چیزی نداریم، مواد خوراکه نداریم، مواد سوختی نداریم، می‌رویم آشغال جمع می‌کنیم. خیلی به عذاب هستیم، کسی به ما کمک نمی‌کند، از سردی و گرسنگی می‌میریم. می‌خواهیم که مؤسسات به ما کمک کنند؛ به ما مواد سوختی و مواد خوراکی بدهند.»

بی‌بی‌گل، یک تن دیگر از اعضای خانواده‌های نیازمند در غور، نیز می‌گوید: «دو سیر آرد داریم، دیگر هیچ چیز نداریم، بسیاری وقت‌ها شب‌ها گرسنه می‌خوابیم. کمک هر چیزی که به ما بدهند، قبول دارم؛ چون از گرسنگی شکم فرزندانم، بسیار به عذاب هستم. به من خوراکی بدهند، خوش هستم.»

با این همه، مسئولان محلی در غور، می‌گویند که آنان در هم‌آهنگی با نهادهای امدادرسان ملی و بین‌المللی، تلاش می‌کنند به زودترین وقت به خانواده‌های نیازمند رسیدگی کنند.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

محمد حماس، آمر اطلاعات ریاست اطلاعات‌وفرهنگ غور، می‌گوید: «فعلاً مردم ما واقعاً نیازمند هستند، مردم فقیر و بی‌بضاعت اند. باید کوشش شود که به ما سر وقت یک چیزی برسد که مردم زندگی خود را سپری کنند. مقامات هم در این کوشش هستند؛ ریاست‌های سکتوری ریاست حوادث، ریاست احیا و انکشاف دهات و ریاست امور مهاجرین زیاد کوشش کردند که با مؤسسات صحبت بکنند که به سر وقت آن کمک به مردم برسد. مؤسسات هم وعده کردند و سروی‌ها هم فعلاً در شهر شروع است و به زودترین وقت به مردم کمک توزیع می‌شود.»

نگرانی خانواده‌های نیازمند در غور از وضعیت معیشتی شان در حالی است که زمستان در این ولایت همواره سرد و طولانی می‌باشد و در صورت نداشتن غذا و سوخت، زندگی به سختی و حتا به مرگ می‌انجامد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *