در ادامۀ گزارشدهی سالانۀ نهادهای دولتی در مرکز اطلاعات و رسانههای حکومت، امروز مسئولان وزارت تحصیلات عالی در برنامۀ «حسابدهی دولت به ملت» از جامعۀ جهانی میخواهند که در بخش تحصیلات معیاری با افغانستان کمک کند.
عبدالباقی حقانی، سرپرست وزارت تحصیلات عالی، در این نشست میگوید که اگر جامعۀ جهانی و سازمان ملل متحد خواهان معیاریسازی تحصیلات و آموزش در افغانستاناند، باید در قسمت سفر مسئولان این وزارت به بیرون از کشور سهولت ایجاد کنند.
آقای حقانی میافزاید: «نهادهای تحصیلی محتاج این است که جامعۀ جهانی و سازمان ملل متحد در قسمت سفرهای بیشتر مسئولان وزارت تحصیلات عالی کمک و همکاری و در این زمینه سهولت ایجاد کنند.»
سلاموطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید
سرپرست وزارت تحصیلات عالی در این نشست یکی از دستاوردهای مهم این وزارت در یک سال گذشته را ایجاد چهار دانشکده و ۲۲ رشته/دیپارتمنت عنوان میکند. او در بخش نصاب وزارت تحصیلات عالی میافزاید که در این نصاب مسائل مهم دینی و ملی در نظر گرفته شده است.
عبدالباقی حقانی در بخش ثقافت اسلامی میگوید که پیش از این مضمون ثقافت اسلامی در دانشگاهها هفتهٔ یک ساعت تدریس میشد؛ اما هماکنون در جریان یک هفته سه ساعت تدریس میشود. «ما در جاهای مختلف چهار پوهنزی/دانشکده و ۲۲ دیپارتمنت/رشتۀ تازه ایجاد کردیم که به مردم افغانستان خیلی مهم است.»
مسئولان وزارت تحصیلات عالی همچنان میگویند که در ۱۱ دانشگاه کشور ایجاد دانشکدهٔ شرعیات را منظور کردهاند. به گفتۀ آنان، منظوری این دانشکده براساس نیازمندیهای مردم صورت گرفته است.
سلاموطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید
مسئولان این وزارت به شهروندان اطمینان میدهند که شماری از استادان خارجی را به افغانستان دعوت خواهند کرد تا استادان افغانستان از تجربههای آنان استفاده کنند.
این در حالیست که پیش از این بهدلیل ممنوعیت آموزش زنان و دختران افغان از سوی امارت اسلامی، سازمان ملل متحد معافیت سفر عبدالباقی حقانی، سرپرست وزارت تحصیلات عالی و سیداحمد سیدخیل، معین وزارت معارف را لغو کرده بود.