حدود یک هفته می‌شود که برق شهر فیروزکوه، مرکز ولایت غور قطع شده است و باشنده‌گان این شهر در بی‌برقی به‌سر می‌برند. فروشگاه‌های وسایل برقی در فیروزکوه پس از قطع برق این شهر، این روزها بیش‌تر از هر زمان دیگری شلوغ‌تر شده است.

عبدالظاهر، باشندۀ فیروزکوه که به یکی از فروشگاه‌های وسایل برقی آمده است می‌گوید، به‌دلیل نبود برق مجبور است سولر و باتری خریداری کند و در کنار روشنایی خانه‌اش، وسایلی هم‌چو تلفن هم‌راه، کمپیوتر و تلویزیون را شارژ کند تا از تحولات کشور آگاه شود.

عبدالظاهر می‌افزاید، «تقریباً یک هفته می‌شود که ما برق نداریم. در خانه کمپیوتر، تلفن هم‌راه که دارم، متأسفانه هیچ یکی آن شارژ ندارد و نمی‌توانم از آن استفاده کنم. متأسفانه برق نیست، تلویزیون ما خاموش است و از چیزی آگاهی نداریم. ما از امارت اسلامی می‌خواهیم که خانه‌های مردم را دوباره روشن کند.»

سلام‌وطندار فارسی را در تلگرام دنبال کنید

در همین حال، برخی دیگر از باشنده‌گان شهر فیروزکوه با ابراز نگرانی می‌گویند که آنان در بدل هر کیلووات برق، مبلغ ۳۰ افغانی پول پرداخت می‌کنند و باید مسئولان شرکت برشنا، برق شبانۀ آنان را تأمین کنند. آنان از مسئولان امارت اسلامی می‌خواهند که به این مشکل رسیده‌گی کنند.

با این حال، مسئولان شرکت برشنا در غور، دلیل قطع برق شهر فیروزکوه را نبود تیل و بدهکار‌بودن این اداره از شرکت قراردادکنندۀ تیل می‌دانند.

مسئولان شرکت برشنا در غور، دلیل قطع برق شهر فیروزکوه را نبود تیل و بده‌کار‌بودن این اداره از شرکت قراردادکنندۀ تیل می‌دانند.

احمد فیروزکوهی، مدیر عملیاتی شرکت برشنا در غور می‌گوید، تا زمانی که حساب‌های بسته‌شدۀ برشنا آزاد نشود، نمی‌توانند برای مردم برق توزیع کنند.

او می‌گوید، «متأسفانه تنها همین دیزل جنراتورهاست که ما شهر فیروزکوه را تأمین برق می‌کنیم. قراردادهایی که قبلاً تأمین می‌کردند، تیل دیزل جنراتورها را آن‌ها قطع کردند. ما تقریباً ۲۰ هزار لیتر تیل را از بازار به‌طور آزاد تهیه کردیم، البته ۱۰ هزار لیتر آن را مصرف کردیم و کسی که ما قرارداد کردیم، آمد که پول ما را پرداخت کند و موضوع را به مرکز در جریان گذاشتیم. هیچ کسی پاسخ‌گو نبود و به همین دلیل دیگر چاره نبود مجبور شدیم دیزل جنراتورها را خاموش کنیم.»

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

غور در غرب کشور، از ولایت‌هایی‌‌ست که سال‌هاست انرژی برق آن توسط جنراتورهای دیزلی تأمین می‌شد. هرچند باشنده‌گان غور بارها به‌خاطر تأمین انرژی برق آبی و سولری در این ولایت اعتراض‌های گسترده‌یی را راه‌اندازی کرده، اما با وجود وعده‌های دولت پیشین، هنوز هیچ نتیجه‌یی نگرفته‌اند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: