امرالله صالح، معاون نخست ریاستجمهوری گفته است که در راکتپراکنی روز گذشته در کابل، ۱۰ تن کشته و ۵۱ تن دیگر زخم برداشتهاند.
وزارت داخله شمار تلفات راکتپراکنی روز گذشته را هشت کشته و ۳۱ زخمی اعلام کرده بود.
معاون نخست ریاستجمهور روز یکشنبه، دوم قوس در یادداشتی با اشاره به راکتپراکنی روز گذشته، آن را «ناکامی» خوانده است.
او در بخشی از این یادداشت نوشته است، سه برادر که عضو نیروهای امنیتی بودهاند نیز در نتیجه انفجار ماین مقناطیسی در مربوطات حوزه دوازدهم امنیتی شهر کابل کشته شدهاند.
پولیس کابل تلفات این انفجار را یک تن اعلام کرده بود.
معاون نخست ریاستجمهوری که جلسههای ۶:۳۰ صبح را رهبری و مدیریت میکند، گفته است که کار جدی و عمیق برای بررسی ساحاتی که حملات راکتی به شهر کابل از آنجا انجام شد، آغاز شده است.
او در بخشی از این یادداشت گفته است، مهماتی که در حمله راکتی به شهر کابل استفاده شده است، در دهکدههای شمالی یافت میشود و شبکه انتقال آن شناساسی خواهد شد.
بر اساس معلومات وزارت داخله، روز گذشته ۲۴ فیر مرمی راکت به نقاط مختلف کابل اصابت کرد. وزارت داخله گفته است که این راکتها از ساحۀ تهیهمسکن فیر شده است.
تا کنون فرد و یا گروهی مسئولیت این راکتپراکنی را به عهده نگرفته است.
گروه طالبان نیز گفتهاند که راکتپراکنی روز گذشته ربطی به این گروه ندارد.
سفارت آمریکا، اتحادیۀ اروپا و ناتو حملۀ راکتی به شهر کابل را محکوم کردند. راس ویلسن، سرپرست سفارت آمریکا در کابل با نشر توییتی گفت که مردم افغانستان نباید در ترس زندهگی کنند. او تأکید کرد که با همکاران افغانستانیشان کار میکنند تا جلو حملات از این دست را بگیرند.
نمایندهگی اتحادیۀ اروپا نیز حملۀ راکتی به شهر کابل را «عمل وحشتناک» و نقض حقوق بشردوستانۀ بینالمللی خواند و گفت که در این حمله مردم عام هدف قرار گرفتهاند.
ناتو نیز در توییتی حملۀ راکتی به شهر کابل را ناجوانمردانه خواند و گفت ناتو در جنگ با هراسافگنی در کنار مردم افغانستان میایستد.