نزدیک به دو هفته می‌شود شبکۀ آب آشامیدنی شهر فیض‌آباد، مرکز ولایت بدخشان دچار مشکل فنی شده است و مردم به‌دلیل نبود آب آشامیدنی، با مشکل جدی روبه‌رو شده‌اند.

منابع آگاه می‌گویند که جنراتورهای شبکۀ آب‌رسانی دچار مشکل فنی شده‌ و به همین دلیل روند آب‌رسانی در شهر فیض‌آباد با مشکل روبه‌رو شده است. کم‌بود آب در مرکز بدخشان واکنش‌های تند باشنده‌گان این ولایت را به‌دنبال داشته است.

مردم برای تهیۀ آب آشامیدنی به چشمه‌های اطراف شهر و جاهای مختلف می‌روند و با دشواری بسیار آب صحی را به‌دست می‌آورند. برخی افراد تانکرهای آب صحی را در کوچه‌های شهر دور می‌دهند و به مردم می‌فروشند.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

سیداحمد، باشندۀ شهر فیض‌آباد می‌گوید، وقتی به فروشنده‌های آب مراجعه می‌کند، یک بُشکه آب را ۱۰۰ افغانی می‌فروشند که این رقم از توان اقتصادی مردم بالاست.

نوید رحمانی، فعال مدنی در بدخشان برای رفع این دشواری و مجبورکردن مسئولان به شنیدن صدای مردم، مردم را به دادخواهی خیابانی فراخوانده است. در اطلاعیه‌یی که از نشانی نهادهای مدنی نشر شده، گفته شده  است که باشنده‌گان فیض‌آباد در پیوند به مشکل نبود آب آشامیدنی در این شهر، دست به اعتراض خیابانی می‌زنند.

باشنده‌گان مرکز بدخشان ادارۀ محلی این ولایت را به انتقاد می‌گیرند که صدای مردم را نادیده می‌گیرد و به مشکلات اجتماعی مردم از طریق اداره‌های وابسته رسیده‌گی نمی‌کند.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

محمدشاه، دیگر باشندۀ فیض‌آباد می‌گوید، پرسش‌برانگیز است که اداره‌های مسئول نمی‌توانند خدمات مناسب به مردم عرضه کنند و با وجودی که مردم از نبود آب شدید رنج می‌برند، ادارۀ محلی قادر به رفع مشکل نیست.

مسئولان ادارۀ آب‌رسانی فیض‌آباد دربارۀ مشکل پیش‌آمده اظهار نظر نمی‌کنند، اما دفتر رسانه‌های والی بدخشان می‌گوید که تلاش‌های جدی برای رفع این مشکل آغاز شده است و به‌زودی مسألۀ کم‌بود آب صحی در مرکز بدخشان مرفوع می‌شود.

نیک‌محمد نظری، سخنگوی والی بدخشان می‌گوید که آنان برای رفع مشکل نبود آب به جدیت کار می‌کنند و پس از رفع مشکلات فنی، به‌زودی آب‌رسانی در مرکز بدخشان به روال عادی بر می‌گردد.

سلام‌وطندار را در یوتیوب دنبال کنید

سخنگوی والی بدخشان می‌افزاید: «مشکل آب آشامیدنی و آب زراعتی شهر فیض‌آباد، با تلاش‌های زیاد والی بدخشان حل شده ‌است و کارهای تخنیکی/فنی به‌منظور جاری‌شدن آب، به شدت جریان دارد.»

شبکۀ آب آشامیدنی مرکز بدخشان به هزینۀ ۱۷ میلیون یورو از کمک‌های کشور آلمان ساخته شده است. این در حالی‌ست که باشنده‌گان فیض‌آباد هم‌واره از بلندبودن بهای آب و ارایه‌نکردن خدمات مناسب شکایت دارند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: