مسئولان برخی از کارخانه‌های تولیدی در کندز می‌گویند، به‌دلیل آیندۀ ناروشن کشور و فرار سرمایه‌داران، شماری از کارخانه‌های تولیدی در این ولایت که در گذشته‌ فعالیت‌ چشم‌گیر داشتند، اکنون با رکود روبه‌رو اند. به گفتۀ آنان، در گذشته فروشات آن‌ها به مراتب بالا بود، اما پس از تغییر نظام و فروپاشی دولت پیشین، کاروبار آن‌ها نیز با رکود روبه‌رو شده است.

بشیراحمد، رئیس کارخانۀ کاغذتشناب در کندز به سلام‌وطندار می‌گوید که در گذشته میزان تولیدات و فروشات آن‌ها بالا بود و حتی تولیدات‌شان را به دیگر ولایت‌ها می‌فرستادند؛ اما اکنون فروشات آن‌ها به پایین‌ترین میزان آن رسیده است. او از مسئولان امارت اسلامی می‌خواهد که از بخش خصوصی پشتی‌بانی کنند و نگذارند شرکت‌ها و کارخانه‌هایی که از دو دهه به این‌سو در آن‌ها سرمایه‌گذاری شده است، سقوط کنند.

سلام‌وطندار فارسی را در تلگرام دنبال کنید

عزیزالله، یک تن از کارکنان کارخانۀ کاغذتشناب در کندز که از هشت سال به این‌سو در این کارخانه کار می‌کند، می‌گوید که با ادامۀ این وضعیت احتمال دارد کارخانۀ آن‌ها با رکود بیش‌تر روبه‌رو شود. به گفتۀ عزیزالله، حکومت کنونی باید بازرگانان و سرمایه‌داران را تشویق کند تا محصولات تولیدی آن‌ها را خریداری کنند و به دیگر ولایت‌های کشور انتقال دهند.

با این حال، مسئولان فرهنگی امارت اسلامی در کندز می‌گویند که آنان نخواهند گذاشت بخش خصوصی ورشکست شود؛ بل‌که زمینه را برای پیش‌رفت این بخش فراهم می‌کنند.

سلام‌وطندار را در اینستاگرام دنبال کنید

این در حالی‌ست که با روی‌کارآمدن امارت اسلامی و سقوط دولت پیشین، دو کارخانۀ تولیدی برنج در این ولایت برعکس تولیدات‌شان را افزایش داده‌اند و اکنون به ۳۴ ولایت برنج صادر می‌کنند. هم‌چنان با روی‌کارآمدن امارت اسلامی فعالیت یک کارخانۀ تولید و پروسس پنبه در کندز پس از ماه‌ها توقف، دوباره از سر گرفته شده است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: