مسئولان مکتب خصوصی ارمغان جوزجان میگویند که این رقابتها بهدلیل گسترش ویروس کرونا، در سال ۲۰۲۱ بهطور آنلاین در کشور تایلند برگزار شده بود و در آن بیش از ۹۶ کشور با ۵۰۰۰ دانشآموز شرکت کرده بودند.
نورالله رحیمی، مدیر مکتب خصوصی ارمغان جوزجان میگوید که در این رقابتها دانشآموزان توانستند در بخش ریاضی یک مدال طلا، هفت مدال نقره و سه مدال برنز را بهدست بیاورند. به گفتۀ مدیر مکتب خصوصی ارمغان جوزجان، راهاندازی چنین رقابتها میتواند در کنار تشویق دانشآموزان، افتخار بزرگی را بهنام افغانستان رقم بزند و باید چنین رقابتها بیشتر راهاندازی شود.
سلاموطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید
شماری از دانشآموزانی که در این رقابتها شرکت کرده بودند، نیز میگویند که راهاندازی چنین رقابتها میتواند در رُشد استعدادها و میزان توانمندی دانشآموزان بیفزاید و نام افغانستان را بالا ببرد. به گفتۀ آنان، این پیروزی و افتخار تعلق به یک دانشآموز یا یک مکتب ندارد؛ بل به همۀ شهروندان افغانستان تعلق دارد.
اسما، یکی از دانشآموزان که مدال نقره را بهدست آورده است میگوید، در این رقابتها که بهطور آنلاین در تایلند برگزار شده بود، خواستند مقامی را بهنام افغانستان بهدست آورند و استعداد و توانایی خود را به نمایش بگذارند. او میافزاید که افغانستان تعلق به مردم این کشور دارد و باید در راستای بازسازی، توسعه و ترقی آن، همه سهم فعالانه بگیرند و دختران و پسرانشان را به خواندن و نوشتن تشویق کنند.
سلاموطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید
داریوش پویا عزیزی که مدال برنز را در این رقابتها بهدست آورده است، میگوید که دوست دارد کودکان افغانستان در بهترین وضعیت مورد آموزش قرار بگیرند و تواناییهای آنها جهان را متحیر کند. به گفتۀ او، انگیزهدهی، تشویق پدر و مادر و پشتیبانی دولت از دانشآموزان منجر به تغییرات مثبت در جامعه میشود.
محمدطاهر جواد، رئیس معارف جوزجان میگوید، مقامهایی را که دانشآموزان مکتب خصوصی ارمغان جوزجان بهدست آوردهاند، تعلق به همه دارد و باید چنین رقابتها بهمنظور رشد استعداد و توانایی دانشآموزان، بیشتر راهاندازی شود. به گفتۀ رئیس معارف جوزجان، از هر برنامهیی که بتواند منجر به تغییر مثبت در نظام آموزشی شود، پشتیبانی میکنند.