دفتر رسانه‌های دولتی فلسطین، گفته که نیروهای ارتش اسرائیل به سوی هزاران فلسطینی که برای دریافت کمک‌های انسان‌دوستانه در شهر رفح تجمع کرده بودند، تیراندازی کرده‌ اند.

بر اساس گزارش رسانه‌های بین‌المللی، این تیراندازی روز گذشته –سه‌شنبه، ۶ جوزا- زمانی رخ داد که هزاران تن از شهروندان گرسنه به سوی مرکز توزیع کمک‌های غذایی هجوم بردند. در نتیجه این رویداد، دست‌کم سه تن جان باخته و بیش از ۴۶ تن دیگر زخمی شدند.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

غزه، در نزدیک به سه ماه با محاصره کامل و ممنوعیت ورود کمک‌های انسان‌دوستانه روبه‌رو است. سازمان ملل متحد، پیش‌تر هشدار داده که ادامه‌ی این وضعیت، جان صدها هزار کودک فلسطینی را تهدید می‌کند. به گفته این نهاد بین‌المللی، نزدیک به ۲۹۰ هزار کودک در غزه در معرض خطر مرگ ناشی از قحطی قرار دارند.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

اسرائیل، از دوم مارچ سال روان میلادی، غزه را به طور کامل در محاصره قرار داده؛ اقدامی که با واکنش‌ها و هشدارهای گسترده‌ی جهانی در باره‌ی گرسنگی و فاجعه‌ی انسانی هم‌راه بوده است.

بر اساس آخرین آمار ارائه‌شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین، از آغاز درگیری‌ها میان اسرائیل و حماس تا اکنون، دست‌کم ۵۴ هزار و ۵۶ فلسطینی جان باخته و بیش از ۱۲۳ هزار و ۱۲۹ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: