برنامهی جهانی غذا، با انتقاد از ادامهی ممنوعیت ورود کمکهای انساندوستانه به نوار غزه گفته که بیش از ۷۰ هزار کودک فلسطینی با سوءتغذیهی شدید مواجه اند.
الجزیره، امروز (یکشنبه، ۴ جوزا)، گزارش داده که مرگومیر ناشی از قحطی در نوار غزه ادامه یافته و به تازگی یک کودک چهارساله به دلیل کمبود غذا جان خود را از دست داده است.
سلاموطندار را در اکس دنبال کنید
مقامهای سازمان ملل متحد، اعلام کرده که اسرائیل روز گذشته (شنبه، ۳ جوزا)، به ۱۰۰ کامیون حامل کمکهای انساندوستانه اجازهی ورود به نوار غزه را داده است. با این حال، به گفتهی سازمان ملل، این محمولهها برای رسیدگی به نیازهای حدود دو میلیون تن که در غزه با قحطی روبهرو اند، «اندک» است.
سلاموطندار را در تلگرام دنبال کنید
ممنوعیت کمکهای انساندوستانه به غزه با واکنشهای گستردهی جهانی و هشدارهای متعدد در بارهی پیامدهای آن همراه بوده است. پیشتر گروه امنیت غذایی نیز، گزارش داده بود که بیش از ۹۳ درصد کودکان در غزه، یعنی نزدیک به ۹۳۰ هزار کودک، در معرض خطر قحطی قرار دارند.
اسرائیل در دوم مارچ سال روان میلادی، ورود همهی تدارکات از جمله غذا، آب و دارو را به نوار غزه متوقف کرد.