شماری از باشندگان ناحیه‌های مختلف شهر کابل، با شکایت از افزایش پرچاو‌ی‌های برق در روزهای پسین، می‌گویند که بیش‌تر شب‌ها را بدون برق به صبح می‌رسانند.

فاطمه، باشنده‌ی دشت‌برچی شهر کابل، می‌گوید که به دنبال کاهش دمای هوا در روزهای پسین، پرچاوی‌های برق نیز افزایش یافته است. او می‌افزاید: «بی‌برقی بسیار مشکل ایجاد کرده؛ تمام وسایل برقی به برق نیاز دارد؛ اگر یک شب برق باشد، شبی دیگر نیست؛ روز هیچ برق نیست. خواست ما این است که مشکل برق را حل کنند.»

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

نوریه، دیگر باشنده‌ی دشت‌برچی شهر کابل، می‌گوید: «ما در طول روز ساعت‌ها و در جریان شب بسیاری وقت‌ها برق نداریم؛ حتا غذا را در تاریکی می‌خوریم؛ در زمستان این مشکل چندین برابر می‌شود.»

طوبا، باشنده‌ی منطقه‌ی شاه‌شهید شهر کابل نیز، از زیادبودن پرچاوی‌ برق شکایت دارد و می‌گوید که این وضعیت پیشبرد کارهای روزمره‌ی آن‌ها را با مشکل روبه‌رو کرده است. «در زمستان و خزان و هنگام سردی هوا بی‌برقی زیاد می‌شود حتا ساعت‌ها برق نداریم در تاریکی استیم؛ شب‌ها برق نداریم.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

در همین حال، مطیع‌الله عابد، سخن‌گوی وزارت آب و انرژی، می‌گوید که این وزارت در سه سال پسین برای تأمین انرژی به ویژه برای تولید برق، روی منابع داخلی سرمایه‌گذاری‌های بزرگی را روی دست گرفته است. «در بخش تولید انرژی پروگرام‌های کلان را روی بند‌های بزرگ آغاز کرده‌ایم از جمله بند شاه ‌و عروس است که ظرفیت تولید ۱.۲ مگاوات برق را دارد، بند برق عمری در زابل که ظرفیت تولید ۷ مگاوات برق را دارد؛ از بند کمال‌خان تا ۹ مگاوات برق تولید می‌شود.»

افغانستان برای تأمین انرژی برق، وابسته به واردات است و بیش‌ از ۷۰ درصد برق موجود در شبکه‌ی عمومی توزیع برق افغانستان، از تاجیکستان، اوزبیکستان، ترکمنستان و ایران وارد می‌شود.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: