ماریا، زن نیازمندی در کابل است که برای دریافت کمک به دفتر جمعیت هلال‌احمر افغانی آمده است. او می‌گوید که همسرش بیمار است و فرزند ۱۴ساله‌اش تنها نان‌آور خانواده است و برخی روزها با دست خالی به خانه برمی‌گردد.

ماریا، می‌افزاید: «خواست ما از امارت اسلامی این است که بیاید و ما را سروی کند. شوهرم و دخترم مریض اند. روزانه پسرم ۱۵۰ افغانی درآمد دارد و ۱۰۰ افغانی را نان می‌خرم و ۱۰ افغانی را چای و ۱۰ افغانی را بوره/شکر. از ناداری ما تمام مردم منطقه آگاه هستند.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

نسیم، دیگر باشنده‌ی کابل، می‌گوید که خودش بیمار است و پسر ۱۶ساله‌اش در یکی از جاده‌های شهر کابل برای تأمین نفقه‌ی خانواده، کفش‌پالشی می‌کند. او از دفتر جمعیت هلال‌احمر افغانی، می‌خواهد که به کمک‌هایش به نیازمندان ادامه بدهد.

نسیم، می‌افزاید: «نه کار است و نه روزگار؛ بیمارم و در خانه هستم و اعضای خانواده‌ام هم که گرسنه باشند، چه کنم؟ این کمک‌ها برای یک روز مفید است؛ ولی کافی نیست. ما می‌خواهیم که این کمک‌ها ادامه پیدا کند تا بتوانیم روزگار مان را بگذرانیم.»

مسئولان در دفتر جمعیت هلال‌احمر افغانی، می‌گویند که در چهاردهمین دور کمک‌های این اداره، امروز (چهارشنبه، ۱۴ سنبله) به بیش از ۱۷۰ خانواده‌ی نیازمند در کابل به ارزش بیش از ۸۰۰ هزار افغانی پول نقد توزیع کرده‌ اند و این کمک‌ها تا سه سال آینده ادامه خواهد داشت.

شهاب‌الدین دلاور، سرپرست دفتر جمعیت هلال‌احمر افغانی، می‌گوید که این کمک‌ها پس از سرشماری اعضای خانواده‌های نیازمند به آنان توزیع و به هر فرد یک خانواده‌ی نیازمند، ماهانه ۲۰۰۰ افغانی پرداخت می‌شود.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

دلاور، می‌افزاید: «الحمدلله به این خانواده‌ها پول در خانه می‌فرستیم و امروز شما شاهد یک نمونه‌ی آن هستید که ۱۷۲ خانواده کمک نقدی دریافت کرده اند و ثابت شده که این‌ها مستحق هستند.»

بر بنیاد آمار دفتر جمعیت هلال‌احمر افغانی، در یک سال گذشته‌ی خورشیدی، هفت میلیون تن در سراسر کشور از کمک‌های مختلف چون کمک‌های دارویی و توزیع مواد غذایی از سوی این نهاد مستفید شده اند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: